سلامت خانواده

با مصرف زیاد این غذاها دچار فراموشی خواهید شد

به گزارش خبرآنلاین، برخی از غذاهای مشکوک به افزایش خطر آلزایمر عبارتند از:

۱. گوشت قرمز

محققان توصیه می کنند مصرف گوشت قرمز را به دلیل داشتن آهن به یک یا دو بار در هفته محدود کنید. آهن تمایل به تجمع در ماده خاکستری مغز دارد، جایی که ابتدا اختلال شناختی ایجاد می شود.

۲. کربوهیدرات های تصفیه شده

سالمندانی که غذاهای غنی از کربوهیدرات می خورند چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر هستند. نان، ماکارونی و مشتقات آنها باعث افزایش قابل توجه گلوکز و انسولین می شوند. افزایش شدید و سریع قند خون باعث می شود پانکراس انسولین بیشتری ترشح کند و به رگ های خونی شکننده مغز آسیب برساند.

۳. غذاهای حاوی کلسترول بالا

مطالعات نشان می دهد که کلسترول بالا در ایجاد آلزایمر موثر است. دانشمندان دریافتند افرادی که در میانسالی به طور مزمن کلسترول خون بالایی داشتند، سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر در دوران پیری بودند.

۴. گلوتن

در برخی افراد، سیستم گوارشی گلوتن را به عنوان یک ماده مضر یا یک تهدید می شناسد. به این ترتیب التهاب رخ می دهد و در سراسر بدن از جمله مغز پخش می شود. تصور می شود که واکنش نامطلوب به گلوتن منجر به آسیب نورون می شود.

منبع: مراقبت از خانه سالمندان

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا