سلامت خانواده

با مصرف این میوه سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید

خانواده مرکبات شامل محبوب ترین میوه های ترش ، شیرین و خوشمزه از جمله نارنجی ، نارنجی و گریپ فروت است و نامهایی مانند ماندارین ، نارنگی و وفا وجود دارد که دارای طعم خوشمزه ، رنگ رنگارنگ و خاصیت بی نظیر هستند.

ماندارین چیست؟

ماندارین ، همچنین به عنوان ماندارین نیز شناخته می شود ، همچنین یکی از محبوب ترین میوه ها در میان میوه های مرکبات است که برخلاف بسیاری از افراد متعلق به خانواده دیگری است.

گفته می شود که از چین باستان سرچشمه گرفته است و دلیل نامگذاری آن است ، زیرا ماندارین یکی از مشهورترین زبانهای چینی است.

درخت ماندارین یک درخت گلدار کوچک و متوسط ​​است که میوه های آن در طی فرآیند از سبز به نارنجی تغییر می کند.

میوه ماندارین یک ماندارین جامد است که از گوشت و گوشت شیرین به خوبی محافظت می کند و از بین بردن پرتقال راحت تر است.

بر خلاف پرتقال ، به نظر نمی رسد که این میوه مانند کره ای باشد که در انتها صاف باشد.

انواع ماندارین

انواع مختلفی وجود دارد که برخی از آنها محبوب تر هستند ، از جمله:

ماندارین ساتسوا ؛ بیشتر در ژاپن یافت می شود ، اگرچه در مناطقی مانند ساحل خلیج فارس و سایر آمریکای جنوبی به سرعت رشد می کند.

ماندارین معمولی ؛ یا Blanco یا Ponkan یکی دیگر از گونه های محبوب است که در مناطق گرم به آب و هوای گرمسیری ، از جمله بخش هایی از چین ، برزیل ، اسپانیا و فیلیپین رشد می کند.

نارنگی ؛ نوع دیگر ماندارین است که دارای پوست قرمز مایل به قرمز است و بومی مراکش است

علاوه بر موارد فوق ، بسیاری از گونه های پیوند وجود دارد که ناشی از پیوند بین ماندارین و سایر میوه های خانواده مرکبات است و حدود 1 تا 2 گونه هستند.

Colonthine یا Yafa Tangerine با رنگ نارنجی تر و پوست براق کوچکترین گونه پیوند دهنده ماندارین است که نتیجه نارنگی و پرتقال شیرین است و معمولاً هسته ای ندارد.

خواص و مزایای ماندارین

1. آنتی اکسیدان

ماندارین سرشار از سلامت گیاهی از جمله فلاونوئیدها است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند و با خنثی کردن اکسیداسیون از پیری زودرس ، سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند.

فلاونوئیدها به عنوان سرکوبگرهای ژنهای دارای سرطان و ترکیبات محرک سرطان غیرفعال عمل می کنند.

2. سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید

با توجه به ویتامین C بیش از حد در ماندارین ، مصرف این میوه تأثیر خوبی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.

ویتامین C یک آنتی اکسیدانی است که استرس اکسیداتیو را خنثی می کند ، میکروب های مضر را از بین می برد و به حفظ سلامت و یکپارچگی پوست و بافت کمک می کند.

علاوه بر این ، مصرف مقادیر زیادی از این ویتامین می تواند روند بهبودی را بهبود بخشد.

1. سلامت روده

میوه های مرکبات ، از جمله ماندارین ، از نظر محتوای فیبر محلول ، مکان خوبی دارند. فیبر محلول یک ماده مانند ژل را در دستگاه گوارش ایجاد می کند که مدفوع را تسهیل می کند و حرکات روده را تسهیل می کند.

ماندارین همچنین حاوی فیبر نامحلول است که بیش از بسیاری از میوه های دیگر است و بدون تجزیه از روده عبور می کند.

هر دو فیبر محلول و محلول ، خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش داده و به کاهش وزن کمک می کنند.

1. پیشگیری از سنگ کلیه

رژیم های غذایی غنی از مرکبات ، از جمله ماندارین ، خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد ، زیرا علت نوع خاصی از سنگ کلیه در واقع سطح کم مرکبات در ادرار است که خوشبختانه با افزایش این ماده ، خطر سنگ کلیه را کاهش می دهد.

ارزش غذایی ماندارین

ماندارین از مرکبات بسیار مغذی است و حاوی مواد مغذی متوسط ​​(2 گرم) در زیر است:

کالری: 1

کربوهیدرات: 1 گرم

پروتئین: 1.5 گرم

چربی: 1.5 گرم

فیبر: 1 گرم

چگونه ماندارین را نگه داریم

شما می توانید آن را به مدت 2 هفته در دمای اتاق یا 2 هفته در یخچال نگه دارید ، به خصوص که برخی از افراد ترجیح می دهند ماندارین را خنک کنند.

این میوه باید در اسرع وقت در یخچال قرار گیرد.

از آنجا که پوست ماندارین نازک است و 5 ٪ میوه از آب ساخته شده است ، شما نباید آن را در دمای زیر 2 درجه سانتیگراد نگه دارید.

می توانید میوه را برای سهولت پوست بگیرید و قطعات را در ظروف موجود در فریزر بسته یا نایلون در یخچال قرار دهید.

233217

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا