سلامت خانواده

با مصرف این مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

هویج از نظر بتا -کاروتن که بدن به ویتامین A تبدیل می کند ، زیاد است.

محتوای بالای آنتی اکسیدانی هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد.

این سبزی ریشه دار سرشار از سایر مواد مغذی از جمله پتاسیم و ویتامین های C و K است.

منبع: Healthline

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا