سلامت خانواده

با مصرف این غذاها خطر کبد چرب را کاهش دهید

مطالعات علمی نشان می دهد که لوبیا مانند عدس ، نخود ، سویا و نخود فرنگی نه تنها از نظر غذایی بالایی برخوردار هستند بلکه به بهبود سلامت روده به دلیل نشاسته مقاوم نیز کمک می کنند.

ایسنا گزارش داده است که لوبیا می تواند در کاهش قند خون و تری گلیسیریدها در افراد چاق مؤثر باشد. همچنین ، یک مطالعه در سال 4 نشان داده است که رژیم های غذایی سرشار از حبوبات به کاهش خطر NAFLD کمک می کنند.

مطالعات متعددی حاکی از آن است که خوردن سویا ، چه جایگزین گوشت و چه ماهی ، ممکن است از کبد محافظت کند ، اگرچه شواهدی در این زمینه کمی متناقض است.

این اثر مثبت سویا احتمالاً به دلیل پروتئین β-kanglerinin آن است که می تواند به کاهش تری گلیسیریدها و محافظت در برابر تجمع چربی احشایی کمک کند.

علاوه بر این ، توفو ، منبع کم چربی و پروتئین ، گزینه خوبی برای کسانی است که می خواهند چربی خود را محدود کنند.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا