با خوردن این ماده مغذی در صبحانه مغز را تقویت کنید

طبق اخبار آنلاینمحققان دانشگاه ریدینگ دریافتند که خوردن 5 گرم گردو منجر به زمان واکنش سریعتر در طول روز و عملکرد بهتر حافظه در اواخر روز در مقایسه با خوردن یک صبحانه بدون این می شود.
به گفته ایسنا ، این مطالعه ، که در این ماه در غذا و عملکرد منتشر شده است ، شامل دو جوان از 5 تا 5 سال بود که هم در موارد جداگانه دارای گردو و یک صبحانه گردو بودند. در حالی که فعالیت مغزی شرکت کنندگان در این مطالعه طی 4 ساعت از هر صبحانه کنترل می شد ، آنها آزمایش های مختلف شناختی را انجام می دادند.
پروفسور کلر ویلیامز ، رئیس تحقیقات دانشگاه ریدینگ ، گفت: “این مطالعه به تقویت نقش گردو به عنوان یک غذای مفید برای مغز انسان کمک می کند.” تعداد انگشت شماری از گردو با صبحانه می تواند در صورت نیاز به عمل در اوج خود ، به جوانان مزیت ذهنی دهد. نتیجه هیجان انگیز این است که چنین افزودنی رژیم غذایی ساده می تواند در عملکرد شناختی تفاوت معنی داری ایجاد کند.
این یافته ها مطابق با تحقیقات قبلی است که اثرات شناختی آجیل منظم از جمله گردو را نشان می دهد. این البته اولین مطالعه برای بررسی اثرات فوری گردو بر عملکرد مغز در بزرگسالان در طی یک روز است.
این تحقیق نشان داد که گردو با ضبط و تغییر تغییرات آن می تواند در طول امور ذهنی به مغز کمک کند. مصرف گردو همچنین تغییرات مثبتی در سطح گلوکز و اسید چرب نشان داد که هر دو عامل می توانند بر عملکرد مغز تأثیر بگذارند.
محققان پیشنهاد می کنند که ترکیبی از مواد مغذی گردو – از جمله اسیدهای چرب امگا -3 ، آلفا لینولنیک ، پروتئین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها – عملکرد شناختی را افزایش می دهد.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین