سلامت خانواده

با بمب های ویتامین و پروتئین آشنا شوید

جوانه های مونگ امروزه یکی از مفیدترین غذاهای گیاهی است که حاوی ترکیبات مورد نیاز بدن است. در حقیقت ، این جوانه ها دارای طعم خفیف هستند و از نظر ویتامین ها و فواید آن برای سلامت بدن هستند.

مهر در یک خبرنامه نوشت: مونگ جوانه ها به دلیل وجود مواد مغذی مختلف مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها ، مواد مغذی ، پلی فنول ها ، الیاف رژیم غذایی و غیره در سلامتی ما بسیار مفید هستند.

جوانه های مونگ منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا هستند و به طور متوسط ​​با گرفتن یک فنجان جوانه لوبیا مونگ حدود 2 گرم پروتئین دریافت می کنید. الیاف رژیم غذایی در جوانه های لوبیا مونگ سلامت گوارشی ما را بهبود می بخشد و همچنین وزن را کاهش می دهد.

مایکل جوانه ها همچنین کالری کمی دارند و چربی ندارند که در کاهش وزن بسیار مؤثر و مؤثر باشد و سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشد.

Some other compounds in mung bean buds, vitamin B1, iron, riboflavin, pantothenic acid, niacin, thiamine, zinc, calcium, magnesium, potassium, phosphorus and copper, etc. are very useful for the body, and some of the benefits, improved metabolism, improved metabolism, improved metabolism, improved metabolism.

آنها همچنین حاوی آنزیم پروتئولیتیک هستند که به بدن کمک می کند پروتئین ها و کربوهیدرات ها را به راحتی هضم کند. این آنزیم ها توسط بدن ما تولید می شوند تا بتوانند به هضم پروتئین و کربوهیدرات ها کمک کنند. با این حال ، هنگامی که آنها به راحتی در خود مواد غذایی (مانند جوانه های لوبیای مونگ) یافت می شوند ، بدن ما نیازی به تولید و ترشح جداگانه ندارد و می تواند در تولید سایر آنزیم های حیاتی بدن نقش داشته باشد.

نحوه استفاده از جوانه های لوبیای مونگ

جوانه های مونگ یکی از میان وعده های سالم است که می توانید در بخشی از رژیم غذایی خود داشته باشید و بسیار بهتر و سالم تر از غذاهای فرآوری شده است که امروزه رژیم غذایی ما را تشکیل می دهند.

نحوه تهیه لوبیای مونگ در خانه به طور طبیعی

دستورالعمل جوانه های لوبیای مونگ این است که لوبیای مونگ را به طور کامل شستشو داده و بعد از شستن کامل در آب خیس کنید و به مدت 4 ساعت در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید. بعد ، آنها را دوباره بشویید و 4 ساعت دیگر در یک مکان تاریک و خنک قرار دهید. جوانه های مونگ بعد از 2 ساعت دوم تهیه می شوند. دانه های مونگ معمولاً طی 4 ساعت جوانه می زنند. اگر می خواهید از آنها نهایت استفاده را ببرید ؛ بهتر است آنها را خام مصرف کنید.

همچنین رشد جوانه های لوبیای مونگ که می توانید به راحتی در خانه انجام دهید بدون نیاز به تجهیزات ، کار ساده ای است. مقدار مورد نیاز جوانه لوبیا را درون یک ظرف بریزید. این ظرف می تواند یک بطری شیشه ای ، کاسه شیشه ای و حتی یک لیوان استیل باشد. اما یک ظرف شیشه ای بسیار بهتر خواهد بود ، زیرا به شما امکان می دهد رشد جوانه ها را تماشا کنید.

آب سرد را به لیوان اضافه کرده و مطمئن شوید که جوانه ها کاملاً در آب هستند. اجازه دهید 2 ساعت بایستید و سپس آب را تخلیه کنید. این کار را دو بار تکرار کنید و آن را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

اکنون برای هفته آینده ، لیوان را دو بار در روز پر کرده و تخلیه کنید و همچنین مطمئن شوید که لوبیا مونگ در آب غوطه ور نیست و فقط مرطوب و تمیز است. لوبیا مونگ ظرف یک هفته شروع به رشد می کند.

هنگامی که جوانه ها به اندازه دلخواه می رسند ، سپس شستشوی نهایی را درست کرده و آنها را تخلیه کنید. اکنون می توانید آنها را در یخچال قرار دهید و طی 7 روز آینده از آنها لذت ببرید. به یاد داشته باشید که آنها را در یخچال نگه دارید ، نه در دمای اتاق ، زیرا ممکن است در دمای اتاق تجزیه شوند و همچنین احتمال زیادی برای رشد باکتریها در بین آنها وجود دارد.

Mung Bud یک غذای کم کالری است که از ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر پر است. اضافه کردن لوبیای مونگ نیز برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل بسیار عالی است. دلایل مختلفی وجود دارد که باید در رژیم غذایی خود فیبر کافی داشته باشید.

ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است و تأثیر زیادی در مبارزه با عفونت ها و بیماری ها دارد. به عنوان مثال ، ویتامین C دارای چندین مزیت است ، به عنوان مثال ، محافظت در برابر بیماری ها ، به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی به جلوگیری از ابتلا به سرطان در جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند.

ویتامین K برای فرآیند لخته شدن خون ضروری است. ویتامین K همچنین در تهیه ویتامین C در بدن ضروری است. آنها همچنین به داشتن استخوان های سالم ، کاهش خطر شکستگی و ایجاد پوکی استخوان کمک می کنند. ویتامین K همچنین برای قلب بسیار عالی است و به کاهش ساخت پلاک در شریان ها و حفظ سلامت آنها کمک می کند.

لوبیا مونگ برای کمک به سلامت سیستم ایمنی بدن

آهن در بدن برای اکسیژن و خون بسیار مهم است و در تولید گلبول های قرمز خون مفید است. بدن برای جلوگیری از کم خونی به اندازه کافی آهن نیاز دارد. مقدار زیادی آهن در هموگلوبین یافت می شود ، که مسئول انتقال اکسیژن به تمام اندامهای بدن است و آنها را سالم و بادوام نگه می دارد. بدن شما همچنین برای حفظ رشد سالم عضلات و همچنین عملکرد شناختی سالم به اکسیژن احتیاج دارد.

سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در حفظ سلامت ما دارد زیرا این مکانیسم دفاع از بدن است و از بیماری های ناشی از باکتری ها ، ویروس ها ، قارچ ها و غیره جلوگیری می کند. حتی اگر آنها وارد بدن ما شوند و بیماران ما را بدست آورند ، این سیستم ایمنی است که علیه آنها مبارزه می کند و سلامتی ما را بازیابی می کند. برای لذت بردن از یک زندگی سالم ، مراقبت از سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم است و چشمه های لوبیای مونگ می توانند مؤثر باشند.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا