سلامت خانواده

با این میوه خشک خوشمزه معده و کبد را تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین از فارس، علیرضا یارقلی کارشناس طب سنتی درباره خواص گردو گفت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است. زیرا باعث ایجاد گرما در بدن می شود. حاوی ویتامین های E، B6، B9، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدهای چرب، امگا 3 و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.

یارقلی با اشاره به خواص این مغز یادآور شد: مقوی مغز، معده و کبد، خشک کننده رطوبت اضافی بدن، درمان سوزش سر دل، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است. .

این کارشناس طب سنتی افزود: بهترین نوع گردو، پوست نازک، گوشتی و تازه آن است که در لحظه مصرف پوست کنده می شود. زیرا مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید می کند و مخصوصاً برای افراد مبتلا به چربی خون و کسانی که مزاج گرم و خشک دارند مناسب نیست.

وی خاطرنشان کرد: مصرف زیاد گردو به ویژه در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیر باعث جوش، زخم دهان، التهاب لوزه ها و التهاب می شود.

یارقلی ابراز کرد: بنابراین توصیه می شود در مصرف طرف اعتدال را رعایت کرده و از فواید آن مانند انار ترش، رب انار و سکنجبین غافل نشوید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا