سلامت خانواده

با این غذاها از پوکی استخوان جلوگیری کنید

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ماهواله ، پوکی استخوان را به عنوان یکی از شایع ترین بیماری ها در پیری ذکر کرد و افزود: این بیماری در سن پیری در نهایت باعث تضعیف استخوان ها و احتمال شکستگی می شود.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: مونا نماتیزاده گفت که کلسیم یکی از مهمترین مواد معدنی است که ما در استخوان ها داریم ، می گوید: کلسیم همچنین یکی از مهمترین عواملی است که می تواند خطر شکستگی و مشکلات پوکی استخوان را کاهش دهد.

وی میزان کلسیم مورد نیاز در زندگی مختلف را توضیح داد و گفت: در بزرگسالی ، بیشترین میزان کلسیم به 5 میلی گرم نیاز دارد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت Mahwalah ، با اعلام اینکه میزان کلسیم برای زنان 2 میلی گرم و 5 میلی گرم است ، اضافه شده است: لبنیات ، لوبیا و ماهی های پر از چربی و سبزیجات برگ تیره مهمترین منابع کلسیم هستند.

نماتم زاده اظهار داشت که با قرار دادن یک لیوان شیر روزانه با مقدار کمی پنیر با ماست برای ناهار و یک کاسه برای شام و مصرف یک دسته از مشت شخصی یک شخص و مصرف یک لیوان لوبیای آب پز در طول راه ناهار یا شام می تواند مقداری کلسیم مورد نیاز در بزرگسالی را تهیه کنید.

وی افزود: “از آنجا که میزان نیاز روزانه به کلسیم با غذاهای طبیعی تأمین نمی شود ، در صورت لزوم می توان به پزشک یا متخصص تغذیه مراجعه کرد ، در غیر این صورت دریافت منابع طبیعی کلسیم بسیار بهتر است.”

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا