سلامت خانواده

با این سه روش به سلامت حافظه خود کمک کنید

علی سلیمی: حافظه فرآیند جذب، پردازش و ذخیره اطلاعات در مغز شما به منظور بازیابی آن در زمان بعدی است. حافظه را می توان به حافظه کوتاه مدت و حافظه بلند مدت تقسیم کرد. حافظه کوتاه مدت برای کارهای ساده ای مانند به خاطر سپردن جایی که کلید ماشین خود را گذاشته اید مهم است. با این حال، نیازی به حفظ این نوع اطلاعات نیست، بنابراین مغز شما در نهایت آن‌ها را دور می‌اندازد. حافظه بلند مدت نقش مهمی در شکل گیری شخصیت ایفا می کند زیرا به شما امکان می دهد مهارت های منحصر به فرد را بیاموزید و دانش را برای استفاده منظم حفظ کنید. بسیاری از چیزهایی که به یاد می آورید ناخودآگاه اتفاق می افتد و خارج از کنترل شماست.

تجربیاتی که با احساسات قوی گره خورده اند به دلیل تأثیری که این احساسات بر شبکه های عصبی و فعال شدن مناطق خاصی در مغز ما دارند، خاطرات قدرتمند و ماندگاری را ایجاد می کنند. همانطور که ما اطلاعات جدید را یاد می گیریم، پردازش و در مغز ما ذخیره می شود تا برای استفاده بعدی بازیابی شود. روشی که ما یاد می گیریم می تواند بر نحوه رمزگذاری و حفظ اطلاعات در حافظه تأثیر بگذارد.

استراتژی های یادگیری

یکی از مشکلات اصلی حافظه زمانی است که می خواهیم مطالب جدیدی یاد بگیریم و استفاده از برخی راهکارهای یادگیری می تواند به بهبود حافظه کمک کند. با کمی تلاش می توانید حافظه خود را تا حدودی کنترل کنید. مهارت ها و عاداتی وجود دارد که می توانید برای تقویت توانایی خود در به خاطر سپردن اطلاعات ایجاد کنید.

1_ برای خود یک لیست تهیه کنید

چه لیست کارهای روزانه شما باشد و چه خواربارهایی که باید به خاطر بسپارید تا از فروشگاه تهیه کنید، اگر برای نوشتن آن وقت بگذارید، به احتمال زیاد می توانید آن اطلاعات را به خاطر بسپارید. اگر فراموش کردید، می توانید از لیستی که نوشتید استفاده کنید.

3 استراتژی برای یادگیری پایدارتر و بهبود حافظه

2_ از تکنولوژی بهره ببرید.

برخی از استراتژی های ذکر شده را می توان مستقیماً از طریق تلفن یا رایانه خود در دسترس قرار داد. می توانید از فلش کارت های آنلاین برای برنامه های مختلف بازی فکری استفاده کنید. فناوری ابزاری است که می تواند به بهبود حافظه شما کمک کند.

3- زمان یادگیری خود را در طول روز پخش کنید

نشان داده شده است که فاصله بین جلسات یادگیری (کتاب، موسیقی یا کلاس) باعث بهبود حافظه در مقایسه با یادگیری فشرده می شود. به این تمرین اینتروال نیز می گویند. این تکنیک شامل مرور مطالب در فواصل تدریجی برای تقویت یادگیری و حافظه است.

منبع: دوره

بیشتر بخوانید: چگونه حافظه خود را تقویت کنیم / 5 استراتژی خاص

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا