سلامت خانواده

باید به تغذیه مناسب دانش آموزان / مراقبت از باکتری های سالمونلا توجه کنید

مهدی طاهری در گفتگو با یک گزارشگر IMNA در مورد اهمیت توجه به دانش آموزان تغذیه سالم اظهار داشت: غذاهایی که در خانه با انتخاب مناسب تهیه می شوند بسیار سالم تر و سالم تر از غذاهای بوفه مدرسه هستند. آنها الویه را به عنوان میان وعده ای از فرزندان خود نمی دانند.

وی افزود: عدم رعایت سلامت در مدارس و توالت ، پایه و اساس عفونت های انگلی ، اسهال و سرماخوردگی است و افزود: شستشوی مکرر دست در طول زنگ های تفریحی راهی مؤثر برای جلوگیری از انواع بیماری های ویروسی و باکتریایی است.

تماس مداوم دانش آموزان با کیف ، کتاب و منابع آموزشی میزان آلودگی را افزایش می دهد ، عدم شستشوی مایع در برخی مدارس یکی از نقاط ضعف جدی است و مهم است که سلامت دانش آموزان را در نظر بگیرید و همیشه شستشوی مایع داشته باشید.

طاهری خاطرنشان کرد: کارکنان بوفه در مدارس باید آموزش های لازم را دریافت کنند: کارکنان بوفه مدرسه می توانند با مجوز بهداشتی فعالیت کنند ، زیرا بیماری های مختلفی مانند سالمونلا ، که یکی از رایج ترین مسمومیت های غذایی است ، به راحتی از طریق مواد غذایی آلوده منتقل می شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا