سلامت خانواده

این 4 ماده غذایی باعث کاهش وزن می شوند

به گزارش خبرآنلاین ایسنا، آنیکا گدارت، متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی میوه ها و سبزیجات به کاهش وزن افراد کمک می کند و باعث می شود مدت طولانی تری احساس سیری کنند.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده، 41 درصد از آمریکایی ها چاق هستند. چاقی ممکن است منجر به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2، بیماری های قلبی عروقی و برخی از انواع سرطان شود.

گدارت و همکارانش چهار گروه از سبزیجات و میوه ها را برای مقابله با توده های چربی بدن موثر می دانند.

کرفس

با این سبزی کم کالری می توان وزن را کنترل کرد. گادرات می گوید: در فهرست میوه ها و سبزیجات من برای کاهش وزن، کرفس شماره یک است. کرفس اغلب به دلیل اثر کالری سوزی آن توصیه می شود، زیرا بدن با هضم آن کالری بیشتری نسبت به خود کرفس می سوزاند. آنتی اکسیدان های موجود در کرفس نیز التهاب را از بین می برد.

سیب

به گزارش ایندیپندنت، سیب فیبر زیادی دارد و برای مدت طولانی تری احساس سیری می کند و در نتیجه در کنترل اشتها و وزن موثر است. گدارد توصیه می کند که در رژیم غذایی خود جایی برای سیب بگذارید. او می گوید سیب یکی دیگر از گزینه های عالی برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند. سیب سرشار از فیبر غذایی و پکتین است که به از بین بردن چربی ها کمک می کند.

انواع توت ها

توت ها یکی از بهترین گزینه ها برای کاهش وزن هستند. به گفته گدارت، توت فرنگی، زغال اخته و تمشک قند کمی دارند و آنتی اکسیدان و فیبر بالایی دارند. بنابراین، آنها گزینه ای عالی برای کسانی هستند که می خواهند وزن کم کنند و دندان شیرین داشته باشند.

سبزیجاتی که نشاسته ندارند

به گفته گدارت، سبزیجاتی مانند بروکلی، گل کلم و خیار سرشار از آب و فیبر هستند که باعث می شود پس از خوردن آنها احساس سیری کنیم.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا