این کشور هنوز با کمبود پودر شیر روبرو است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سلمان اسحقی با توصیف جلسه دیروز دیروز (یکشنبه ، 21 مه) ، حضور کمیسیون بهداشت ماجلیس از معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی برای گزارش کمبود واکسن ، به ویژه واکسن پنتاوالان ، داروهای ضد آب و شیر و شیر.
وی گفت: واکسن های پنتاوالان و روتاویروس از سال 2 به برنامه ملی واکسیناسیون اضافه شده اند و افزود: این واکسن ها مسئول این دو شرکت هستند … اما این دو شرکت وظایف خود را در سالهای 1 و 2 انجام نداده اند و کمیسیون بهداشت هشدار داده است که اگر این پرونده تکرار شود ، تکرار می شود. قضایی
وی گفت: “این دو شرکت نباید درک از عزت نفس را ارائه دهند زیرا سلامت مردم در اولویت قرار دارد و وظایف قانونی باید به طور کامل انجام شود.”
اسحاق خاطرنشان کرد: به گفته رئیس سازمان غذا و داروی ، واکسن پنتاوالان از ابتدای هفته آینده در کلیه مراکز درمانی در دسترس خواهد بود. اگر تعدادی از واکسن ها به موقع وارد کشور نشوند ، ما با مشکلات بسیاری روبرو خواهیم شد و تهیه واکسن در زمان مناسب ضروری است. به عنوان مثال ، اگر واکسن ضد سلول در زمان مناسب وارد کشور نشود ، مرگ و میر افزایش می یابد.
وی ادامه داد: در جلسه دیروز کمیسیون بهداشت ماجلیس ، وضعیت بیماری کرونا در کشور مورد بررسی قرار گرفت و به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ، کرونا اکنون در کشور است و گونه های جدید ویروس نیازی به بستری شدن و در بخش های ویژه ندارد. هر چند
اسحقی خاطرنشان کرد: کارخانه های تولید شیر خانگی فعال هستند اما فقط 4 کارخانه در اصل فعالیت می کنند ، و افزود که با وجود کاهش نرخ تولد و افزایش ظرفیت تولید ، کشور هنوز با کمبود پودر شیر روبرو است و قرار بود این جلسه بررسی جدی از تخصیص شیر انجام دهد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت ماجلیس افزود: “پیشنهاد این کمیسیون این است که یارانه شیر را مستقیماً به سرپرست خانوار سپرد و سازمان غذا و داروی موظف شد مکانیزمی را فراهم کند.”
وی تأکید کرد: عدم استفاده از شیردهی برای کودک و مادر مضر است ، و آمار نشان می دهد که تغذیه نوزادان احتمال ابتلا به بیماری های دستگاه گوارش را افزایش می دهد و می توانید خطر ابتلا به سرطان پستان را در مادر افزایش دهید ، بنابراین محافظت از تغذیه طبیعی نوزادان باید به عنوان سیاست جدی بهداشتی دنبال شود.
اسحاق خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد اربین ، سازمان غذا و دارو خواستار شرکت های پتروشیمی بیشتری برای همکاری در تولید واکسن ها و سرم ها شد. در همین راستا ، کشور باید به طور کامل در اوج داروهای Arbaeen آماده شود.
وی هشدار داد که پشه Audas در منطقه چاباهار را مشاهده کرد و گفت: “چنین مهاجمی پس از ورود به یک منطقه قابل حذف نیست و یک تهدید جدی برای بهداشت عمومی است ، بنابراین سلامت محیط زیست باید از آن مراقبت کند تا از آن کنترل و جلوگیری کند.”