این ویتامین ها خاصیت ضد رژیم دارند

پیری بخشی از زندگی است ، اما با سبک زندگی سالم ، کاهش وزن ، فعالیت بدنی منظم و تغذیه سالم ، سلامت جسمی و روحی سلامت جسمی و روحی در این مدت حاصل می شود. در این گزارش ، ما 5 مورد از مهمترین غذاهای ضد رژیم را معرفی می کنیم.
پروتئین
پروتئین نقش مهمی در حفظ و ایجاد توده عضلانی دارد. علاوه بر این ، از پروتئین در تمام سلولهای بدن استفاده می شود و در رشد مو ، ناخن ها ، پوست و سلامت ایمنی تأثیر می گذارد.
پس از 5 سالگی ، به طور متوسط یک تا دو درصد از توده عضلانی به طور طبیعی سالانه کاهش می یابد و طی یک دوره 2 تا 5 سال ، این امر باعث ضعف عمومی و آسیب پذیری بدن در برابر انواع بیماری ها می شود.
محققان بر این باورند که سالمندان باید در هر کیلوگرم 1.5 گرم پروتئین در هر کیلوگرم مصرف کنند. استفاده از مکمل های پروتئین می تواند بین 2 تا 5 گرم پروتئین در بدن فراهم شود ، اما بهترین منابع طبیعی پروتئین شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماست ، ماهی و کینو است.
چند وقیم
چند ویتامین ها انواع مواد مغذی مورد نیاز بدن را ارائه می دهند. البته مصرف مولتی ویتامین ها نمی توانند جایگزین یک رژیم غذایی سالم و سبک زندگی مناسب شوند ، اما کمبود مواد مغذی را تا حد قابل قبولی جبران می کند.
چند ویتامین ها در حال حاضر در بسیاری از کشورها تحت نظارت سازمان غذا و داروی تولید می شوند و استفاده از مولتی ویتامین های آزمایش شده و تأیید شده بهترین گزینه است.
1- کوآنزیم ۲
Quiszium q ۱ یا Coq ۲ یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که انرژی مورد نیاز برای همه سلول ها را برای افزایش سن فراهم می کند. این استرس اکسیداتیو را که پیری را تسریع می کند کاهش می دهد و روند پیری را کند می کند.
1- اسید کاربیک امگا 3
اسیدهای چرب امگا -3 در عملکرد سایر اندام ها نقش دارند. مطالعات محققان دانشگاه داکوتای جنوبی در ایالات متحده نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی اسید اسیدی امگا -3 از تجزیه و تحلیل مغز و بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
تحقیقات محققان در دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که اسیدهای چرب امگا -3 اختلالات خواب را از بین می برد. اسیدهای چرب امگا -3 التهاب را کاهش داده و افسردگی را تسکین می دهند.
زنان ، به ویژه زنان یائسه ، امگا -3 بیشتر دارند. حجم هیپوکامپ مغز زنانی که از این اسید چرب در وعده های غذایی خود استفاده می کنند 4.9 درصد بیشتر از سایرین است. این بخش از مغز به محض شروع بیماری آلزایمر قبل از بروز علائم اولیه تغییر شکل می یابد.
تحقیقات انجام شده در سال گذشته نشان داده است که اسید امگا -3 -FAT قادر به عبور از سد خون سد مغز موجود در بیماران آلزایمر است.
جنجال
این آنتی اکسیدان قوی یک ماده زردچوبه مؤثر است و دارای یک اثر ضد ضد عفونی قوی است. با گذشت زمان ، سلول ها فرایندی به نام پیری سلول دارند و تولید مثل خود را از دست می دهند. تجمع چنین سلولهایی در بدن روند پیری را تشدید می کند. کورکومین یک ماده فعال دارد که روند پیری سلول را به تأخیر می اندازد و در نتیجه روند پیری را کند می کند.
زردچوبه باعث بهبود حافظه و تمرکز در افراد مسن و همچنین کاهش استرس و احساس خستگی و افزایش آرامش می شود. کورکومین در زردچوبه با کاهش التهاب و بهبود گردش خون ، عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
ویتامین A.
این ویتامین محلول در چربی و آنتی اکسیدان بسیار قوی. ویتامین A باعث افزایش رطوبت پوست و افزایش انعطاف پذیری پوست می شود. سیب زمینی ، کدو تنبل ، کلم ، اسفناج ، نخود فرنگی ، خرمالو ، هویج ، فلفل ، زردآلو ، انبه ، تخم مرغ و مچ دست حاوی این ویتامین است.
مصرف حداکثر 1 میکروگرم ویتامین A در روز برای آقایان و 2 میکروگرم برای خانمها توصیه می شود که از غذاها یا مکمل ها قابل تهیه است.
ویتامین C.
ویتامین C یا اسید کوکاروبیک یک ماده مغذی محلول در آب با خاصیت آنتی اکسیدانی است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از پوست و مو ضروری است. میوه مرکبات ، گوجه فرنگی ، کدو ، کلم ، اسفناج ، خربزه و طالبی ، شلغم ، فلفل زنگ ، آناناس ، نخود فرنگی و کیوی از ویتامین C بسیار زیاد است.
کلاژن
مصرف کلاژن به همراه فعالیت بدنی باعث از بین رفتن عضلات و تسریع در چربی می شود. این خصوصیات کششی پوست را در زنان میانی بهبود می بخشد و درد مفاصل را کاهش می دهد. کلاژن در بیشتر محصولات گوشتی یافت می شود.
1- ویتامین B ؛
با افزایش سن ، جذب ویتامین B ۱ در بدن کاهش می یابد و مصرف این مکمل های ویتامین می تواند اثرات پیری طبیعی مانند اختلال شناختی و کاهش تحرک را به تأخیر بیندازد. این ویتامین فقط در بدن حیوانات یافت می شود ، بنابراین گیاهخواران باید از مکمل های حاوی این ماده استفاده کنند. ماهی ، گوشت قرمز ، تخم مرغ ، لبنیات و طیور منابع غنی از این ویتامین هستند.
ویتامین E.
ویتامین E یک ماده مغذی محلول در چربی است که عملکرد آنتی اکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. اسفناج ، بادام ، دانه آفتابگردان ، میگو ، روغن زیتون ، ماهی ، کلم بروکلی ، کدو تنبل ، بادام زمینی ، شلغم ، چغندر ، خرمالو ، کیوی و مارچوبه مهمترین منابع ویتامین E. هستند.
233233
منبع:خبرآنلاین