سلامت خانواده

این ویتامین شما را کمتر عصبانی می کند

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است خشم، پرخاشگری و طغیان های خشونت آمیز را کاهش دهد. اگر گهگاه احساس عصبانیت، تحریک پذیری یا پرخاشگری می کنید، امگا 3 می تواند عامل موثری در کاهش این احساس باشد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که مکمل های امگا 3 مانند روغن ماهی مصرف می کنند یا با خوردن غذاهای حاوی این مکمل ها به میزان کافی اسیدهای چرب امگا 3 دریافت می کنند، کمتر در معرض حملات تهاجمی و خشونت آمیز هستند.

Healthline، محققان دانشگاه پنسیلوانیا دریافتند که مکمل‌های معمولی امگا 3 بدون در نظر گرفتن سن یا جنسیت، پرخاشگری را تا 30 درصد کاهش می‌دهند.

یک متاآنالیز (روشی آماری که چندین مطالعه را ترکیب می‌کند و نتایج آنها را ادغام می‌کند) از 29 کارآزمایی تصادفی‌سازی شده کنترل‌شده نشان داد که امگا 3 هم «پرخاشگری واکنشی» را که رفتاری در پاسخ به یک محرک است و هم «پرخاشگری پیشگیرانه» را کاهش می‌دهد. برنامه ریزی شده است. است، کاهش می دهد

استفانی دانیلز، یک درمانگر تغذیه که در این مطالعه شرکت نداشت، می‌گوید یافته‌های این مطالعه مبنی بر اینکه امگا 3 ممکن است پرخاشگری و طغیان‌های خشونت‌آمیز را کاهش دهد، با دانش موجود در مورد نقش حیاتی این مواد مغذی در سلامت مغز سازگار است. اگرچه این یافته ها جالب هستند، اما با توجه به ارتباط بین امگا 3، کاهش التهاب و عملکرد انتقال دهنده های عصبی، تعجب آور نیستند.

دانیلز می‌گوید این یافته‌ها بر تأثیر عظیمی که رژیم غذایی و تغذیه می‌توانند بر رفتار و تنظیم عاطفی داشته باشند تأکید می‌کند. اسیدهای چرب امگا 3 چربی‌های ضروری هستند که بدن ما به آن‌ها نیاز دارد اما نمی‌تواند به تنهایی تولید کند، بنابراین باید مصرف شوند. آن را از رژیم غذایی دریافت کنید. این اسیدهای چرب برای عملکردهای مختلف بدن مانند کاهش التهاب، حمایت از سلامت مغز و حفظ سلامت قلب حیاتی هستند.

دانیلز می گوید، آنها همچنین به انعطاف پذیر نگه داشتن غشای سلولی کمک می کنند و برای رشد و عملکرد مغز حیاتی هستند و بر خلق و خو و رفتار تأثیر می گذارند. او چهار دلیل اصلی برای تأثیر امگا 3 بر پرخاشگری ذکر می کند: اول اینکه آنها ضد التهاب هستند.

وی توضیح می دهد: التهاب مزمن در مغز با اختلالات خلقی و رفتار پرخاشگرانه همراه است و امگا 3 به کاهش این التهاب کمک می کند. با کاهش التهاب، این اسیدهای چرب می توانند خلق و خوی پایدارتر و متعادل تری داشته باشند.

دکتر جنیفر کریکر، روانپزشک و درمانگر تغذیه با این موضوع موافق است. او می‌گوید خواص ضدالتهابی امگا 3 برای خلق و خوی مهم است، زیرا وقتی پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن ما بالا می‌رود، می‌توانند مواد بیوشیمیایی را تحریک کنند که باعث ایجاد پاسخ‌های التهابی اضافی در مغز می‌شوند.

وی توضیح می دهد: این حالت برای مغز سمی است و در افراد مستعد تحریک پذیری و پرخاشگری ایجاد می کند. امگا 3 این مسیر را مهار می کند.
علاوه بر این، امگا 3 باعث افزایش تولید و عملکرد انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین و دوپامین می شود که هر دو برای تنظیم خلق و خوی مهم هستند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا