سلامت خانواده

این نوع کلم سرشار از ویتامین C و امگا 3 است

به گفته سلامت جو ، شناخته شده ترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 روغن ماهی و ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا و ماهی تن است. این ممکن است این مسئله را برای گیاهخواران ، گیاهخواران یا حتی کسانی که ماهی را دوست ندارند برای به دست آوردن کافی امگا 3 به چالش بکشد.

در این مقاله ، برخی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 به شما معرفی شده اند.

گردو
طبق مطالعات ، گردو به دلیل محتوای امگا 3 به بهبود سلامت مغز کمک می کند. به عبارت دیگر ، خوردن گردو مربوط به بهبود عملکرد و حافظه شناختی است. یک مطالعه حیوانات نشان داد که گردو به طور قابل توجهی حافظه ، یادگیری ، رشد حرکتی و اضطراب در موش های مبتلا به آلزایمر را بهبود می بخشد. هر 28 گرم گردو حاوی 2،570 میلی گرم اسیدهای چرب امگا 3 است. مصرف یک وعده گردو ، نیاز روزانه بدن به اسیدهای چرب امگا 3 را برآورده می کند.

جوانه بروکسل
به طور کلی ، سبزیجات صلیبی مانند جوانه بروکسل سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و سایر مواد مغذی هستند. این غذا نه تنها ویتامین K ، ویتامین C و فیبر را شامل می شود ، بلکه منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 نیز هست.
*جوانه های بروکسل پخته شده حاوی سه برابر امگا 3 است.

دانه کتان
بذر کتان منبع مفیدی از تغذیه است و مقادیر خوبی از فیبر ، پروتئین ، منیزیم و منگنز دارد و همچنین منبع عالی امگا 3 است. مطالعات نشان داده اند که بذر کتان برای سلامت قلب مفید است و این فایده به لطف اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن است.
بذر کتان به راحتی می تواند در یک رژیم وگان گنجانده شود.

اسیدهای چرب امگا 3 بخش مهمی از رژیم غذایی هستند و برای سلامت بدن لازم هستند.
اگر به هر دلیلی ماهی نمی خورید ، می توانید بدون خوردن غذاهای دریایی با استفاده از غذاهای غنی از امگا در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل های گیاهی ، نیاز بدن خود را به این ماده برآورده کنید.

منبع: Healthline

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا