سلامت خانواده

این نوع چای از سرطان جلوگیری می کند

چای سبز یکی از محصولات ساخته شده از برگهای چای است و چای بسته به نوع پردازش ، می تواند چای سبز ، چای سیاه و حتی چای سفید تولید کند. چای سبز مدتهاست که به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی شناخته شده است.

در خاور دور استفاده شد. چای سبز حاوی انواع فلاونول ها است که برخی از آنها به عنوان کاتچین شناخته می شوند. فراوان ترین و قدرتمندترین کاتچین در چای سبز Galat Epigalcatechin است که با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و انواع خاصی از سرطان همراه است. از خواص چای سبز برای جلوگیری از ریزش مو و بهبود سلامت مو استفاده می شود.

چای سبز یکی از سالم ترین نوشیدنی های جهان است که سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مفید برای سلامت بدن است. این نوشیدنی طبیعی نقش مهمی در کاهش التهاب و محافظت از سلول ها در برابر صدمات اکسیداتیو به دلیل ابتلا به آن دارد.

مطالعات نشان می دهد که چای سبز با افزایش متابولیسم بدن به سوزاندن چربی کمک می کند و در کاهش وزن مؤثر است. مواد فعال در این نوشیدنی روند سوزاندن چربی را تسریع کرده و انرژی بدن را افزایش می دهد.

مصرف منظم چای سبز می تواند به کاهش کلسترول بد (LDL) و تنظیم فشار خون کمک کند. تحقیقات نشان داده است که این نوشیدنی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش داده و سلامت عمومی قلب را بهبود می بخشد.

چای سبز می تواند در جلوگیری از برخی سرطان ها از جمله سرطانهای پستان ، پروستات و روده دخیل باشد. آنتی اکسیدان های قوی آن به کاهش رشد سلول های سرطانی کمک می کند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا