این نوع نان را فریب ندهید

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، کارمندانی که بخش قابل توجهی از جمعیت فعال جامعه را تشکیل می دهند ، یک سوم یا حتی نیم روز را در محل کار می گذرانند و حداقل یک میان وعده در محل کار می خورند ، اما این گروه برای حفظ سلامتی خود به تغذیه مناسب نیاز دارند.
وزن و چاقی نتایج زندگی و نشستن در میز در محل کار است. لازم است تغذیه در محیط کار ، متناسب با تحرک شخص و تعادل و تنوع کافی باشد.
مصرف قندهای ساده مانند قند و قند و نان های سفید در محیط کار منجر به قند خون کوتاه مدت می شود و منجر به ترشح انسولین می شود و در نتیجه ورود گلوکز به سلول ، در نهایت کاهش قند خون و آسیب آن مانند خستگی ، خواب آلودگی و کاهش راندمان و کاهش قند خون و کاهش قند.
مصرف غذاهایی با لوبیا مانند عدس و تغذیه لوبیا به همراه نان منبع خوبی از پروتئین است ، وجود فیبر در این غذاها به سلامت بدن کمک می کند و با توجه به اینکه ادامه نشستن و ایجاد انگیزه می تواند باعث کار و یبوست دستگاه گوارش شود ، برای جلوگیری از این مشکل نان یا آرنج.
علاوه بر تأمین ویتامین های لازم ، مصرف میوه در کاهش استرس ذهنی و کار مفید است.
پیروی از رژیم غذایی سالم در محیط کار می تواند از اضافه وزن جلوگیری کند ، در نتیجه بیماری قلبی عروقی و دیابت و با بهبود عملکرد و افزایش کارایی ، می تواند کار در محل کار شما را بهبود بخشد.
233233
منبع:خبرآنلاین