سلامت خانواده

این نوع رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد

یک مطالعه مشاهده ای اخیر نشان می دهد که پیروی از یک رژیم غذایی کم چرب ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه کمک کند.

مهر در گزارشی به نقل از مدیکال نیوز نوشت: محققان چینی با تجزیه و تحلیل داده های گروهی متشکل از 98 هزار نفر که در یک مطالعه سرطان مستقر در ایالات متحده شرکت کردند، دریافتند که خطر ابتلا به سرطان ریه در افرادی که کمترین میزان چربی را داشتند، رژیم غذایی آنها 24 درصد کمتر است.

این کاهش حتی بارزتر بود، با کاهش 29 درصدی خطر در سیگاری هایی که رژیم غذایی کم چرب داشتند.

این نتایج نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده با ۳۵ درصد افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه به طور کلی و دو برابر خطر ابتلا به سرطان سلول‌های کوچک ریه مرتبط است.

محققان داده های مربوط به بررسی سرطان پروستات، ریه، کولورکتال و تخمدان را به عنوان بخشی از این مطالعه مشاهده ای تجزیه و تحلیل کردند.

شرکت کنندگان بین نوامبر 1993 و ژوئیه 2001 انتخاب شدند و داده های سرطان و مرگ و میر در سال 2009 و 2018 جمع آوری شد.

سوابق پزشکی شرکت کنندگان جمع آوری شد، از جمله اطلاعاتی در مورد رژیم غذایی آنها که از طریق یک پرسشنامه رژیم غذایی ارائه شده بود که شامل کالری، درشت مغذی ها و مقدار غذایی که از قسمت های مختلف هرم غذایی می خوردند، مانند میوه ها و سبزیجات بود. ، گوشت بدون چربی، لبنیات و قندهای افزوده پرسیده شد.

میانگین سنی شرکت کنندگان در مرحله پیگیری 65 سال بود.

محققان این داده ها را با داده های جمع آوری شده در مورد بروز سرطان، مرحله و نوع آن مقایسه کردند.

نتایج نشان داد که بین رژیم های غذایی کم چرب و خطر ابتلا به سرطان ریه رابطه معکوس وجود دارد.

نویسندگان مطالعه حاضر گفتند که یافته های آنها توسط تحقیقات دیگری پشتیبانی می شود، به طور مشابه نشان می دهد که رژیم های غذایی کم چرب می تواند با خطر کمتر برخی از سرطان های دیگر مرتبط باشد. آنها به مطالعه ای در بریتانیا اشاره می کنند که نشان می دهد رژیم های غذایی سرشار از گوشت قرمز و فرآوری شده با سرطان ریه مرتبط است.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا