این نان قند خون شما را کاهش می دهد

انجماد مواد غذایی ممکن است فواید غیر منتظره ای داشته باشد ، و این به ویژه در مورد نان صادق است زیرا به نظر می رسد نان پس از زیر صفر در روشهای مفید مفید است.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: محققان بررسی کردند که چگونه روشهای مختلف نگهداری و تهیه نان سفید و پاسخ دادن به قند خون بدن پس از غذا خوردن و دریافتند که انجماد و سپس یخ زدن نان باعث کاهش واکنش قند خون در مقایسه با نان تازه می شود. شیردهی همچنین منجر به کاهش قند نان می شود.
محققان این مطالعه نشان دادند که ترکیب این روش ها ، انجماد ، یخ زدگی و سپس برشته شدن ، منجر به کاهش قابل توجه قند نان شد و یافته ها نشان می دهد که چنین راهکارهای آماده سازی می تواند بهینه پاسخ گلیسمی نان سفید را تغییر دهد.
انجماد نشاسته نان را تغییر می دهد
نتایج مطالعه در سایت وراثت نشان داد که نان بیش از نشاسته است که بیش از 2 ٪ آرد گندم را تشکیل می دهد. هنگامی که نان در معرض دمای سرد قرار می گیرد ، از نشاسته پشیمان می شود ، فرایندی که ساختار آن را تغییر می دهد. این تغییر منجر به نشاسته مقاوم می شود ، که روده کوچک نمی تواند به طور کامل هضم شود ، سپس به روده بزرگ می رود ، جایی که باکتری ها تجزیه می شوند و اسیدهای چرب مفید را آزاد می کنند.
یکی از اصلی ترین محصولات تجزیه نشاسته مقاوم ، Buttrate است که به دلیل حمایت از محیط روده شناخته شده است. برخی از مطالعات آن را با اثرات ضد التهابی مرتبط می کنند ، که ممکن است مشکلات دستگاه گوارش را کاهش دهد.
افرادی که نان خود را یخ می زنند و آن را در وعده های غذایی کوچک مصرف می کنند می توانند از این تغییر در محتوای نشاسته استفاده کنند. این استراتژی همچنین از نان نان جلوگیری می کند و زباله ها را کاهش می دهد.
غذاهای یخ زده مدتهاست که به رعایت بهداشت تشویق می شوند. در مورد ماهی ، آنیزاکی ها می توانند انگل را برای سلامتی مضر کنند. همین رویکرد به میوه ها و سبزیجات به حفظ ویتامین ها برای مدت زمان طولانی تر کمک می کند. شرایط مختلف ذخیره و آماده سازی مقادیر قند خون را در مقایسه با هر دو نوع نان سفید تازه کاهش داده است.
ضایعات کمتر ، طعم بهتر
نان یخ زده اغلب بعد از ذوب شدن به عنوان نان تازه طعم خوبی دارد. همچنین از زباله های بیش از حد جلوگیری می کند ، که در بسیاری از خانه ها مسئله ای است. تخمین ها نشان می دهد که میلیون ها پوند نان سالانه به محل های دفن زباله می روند و دوباره گرم کردن یک برش گاهی اوقات باعث کاهش وسوسه یک نان کامل برای زباله می شود.
برخی ترجیح می دهند قبل از انجماد نان را برش دهند تا استفاده از آن در یک وعده غذایی آسان تر شود. نان یخ زده به سرعت مانع از نشانگر آن می شود و نشاسته روده را تبدیل می کند ، بنابراین روده شما هر بار بهترین نتیجه را می گیرد.
تأثیر انجماد
تأثیر انجماد منحصر به فرد برای نان نیست و نتایج نشان می دهد که سیب زمینی یا برنج خنک شده تغییرات مشابهی در ترکیب نشاسته دارند. کارشناسان توصیه می کنند در همه غذاهای نشاسته اعتدال را مشاهده کنید. کنترل رژیم غذایی ، تنوع و توجه به الگوهای عمومی تغذیه برای سلامتی ضروری است. تصمیم گیری برای یخ زدن نان می تواند ضایعات مواد غذایی را کاهش داده و در عین حال مزایای هضم را افزایش دهد.
دانشمندان گفتند که برای تأیید این مشاهدات در جمعیت های بزرگ ، مطالعات بیشتری لازم است. با این حال ، یافته های اولیه نشان می دهد که استفاده از استراتژی های ساده مانند یخ زدن نان برای بهینه سازی تغذیه روزانه نوید خوبی می دهد. اگرچه نان به تنهایی نگرانی های سلامتی را حل نمی کند ، اما ویژگی های نشاسته بهبود یافته آن می تواند بخشی از یک رژیم غذایی کامل باشد. هر برش می تواند یک قدم کوچک به سمت عادت های بهتر غذا باشد.
نتایج مقاله “بررسی استراتژی های کاهش زباله و بهبود کیفیت نان” منتشر شده در مرکز اطلاعات علمی دانشگاه جهاد نشان داد که تهیه نان بسیار بالا جمعیت در این کشور با همکاری بخش های مختلفی از جمله کشاورزی ، صنعت ، تهیه شده است. حمل و نقل ، ذخیره و توزیع. الگوی مصرف مواد غذایی نشان می دهد که نان مهمترین غذایی است که در خانواده ها مصرف می شود.
محققان دریافتند که مصرف نان در افراد 5 ٪ از انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می کند و برای کاهش زباله ها باید در نظر گرفته شود. نان سانگاک کمترین زباله و نان لاواش دارد. البته کیفیت نان نیز در افزایش زباله ها بسیار مؤثر است.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین