این میوه ها ارزش غذایی بیشتری دارند
به گزارش خبرآنلاین، مصرف منظم میوه در رژیم غذایی به شما کمک می کند تا ویتامین ها و مواد معدنی ضروری، آنتی اکسیدان ها و فیبر مورد نیاز بدن را دریافت کنید. خطر حملات قلبی، سکته مغزی و سرطان در افرادی که میوه های بیشتری مصرف می کنند کمتر است. همچنین، یک مطالعه استرالیایی در سال 2021 نشان داد که آمار دیابت نوع 2 در افرادی که حداقل دو وعده میوه در روز مصرف می کنند، 36 درصد کمتر است.
گفته می شود برخی از انواع میوه ها ارزش غذایی و فواید سلامتی بیشتری نسبت به انواع دیگر دارند. در زیر پنج مورد از آنها آورده شده است.
1) سیب
سیب منبع عالی فیبر است و نقش مهمی در حفظ سلامت روده و قلب دارد. یک مطالعه کوچک در سال 2020 نشان داد که خوردن دو سیب در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش کلسترول بد، تری گلیسیرید و سایر نشانگرهای بیماری قلبی در افراد می شود. همچنین فیبر محلول موجود در سیب به تغذیه باکتری های مفید روده کمک می کند.
2) آلبالو
گیلاس میوه ای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی و مفید از جمله آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو نقش دارند.
3) آلو خشک
اگر در یافتن یا نگهداری آلو تازه مشکل دارید، آلو خشک را امتحان کنید. طبق مطالعات، خوردن پنج عدد آلو خشک در روز به حفظ تراکم استخوان، به خصوص در افراد مبتلا به پوکی استخوان کمک می کند.
4) موز
موز میوه ای عالی برای انرژی دادن به خصوص قبل از ورزش است. یک موز متوسط دارای 27 گرم کربوهیدرات برای سوخت بدن است و به راحتی هضم می شود.
5) هندوانه
هندوانه سرشار از لیکوپن است. آنتی اکسیدانی که می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد و سلامت قلب را بهبود بخشد. لیکوپن دلیل قرمز بودن هندوانه است و در میوه های دیگر مانند گریپ فروت و حتی گوجه فرنگی نیز یافت می شود.
شاید جالب باشد بدانید که پوست هندوانه نیز خوراکی است و سرشار از فیبر است و حاوی اسیدهای آمینه مفیدی مانند سیترولین است که سلامت قلب را بهبود می بخشد.
منبع: eatthis
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین