سلامت خانواده

این میوه خود “مواد غذایی” است

به گفته وزارت بهداشت وزارت بهداشت از وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که انگورها شایسته قرار گرفتن در کنار معروف ترین “ابررسانا” هستند. اصطلاح “فوق العاده” ممکن است تعریف علمی دقیقی نداشته باشد ، اما معمولاً به غذاهایی اشاره دارد که سرشار از ترکیبات گیاهی طبیعی برای سلامتی هستند و اغلب بخشی از رژیم های غذایی سالم مانند رژیم غذایی مدیترانه ای هستند. انگورها اغلب با میوه هایی مانند انواع توت ها که به عنوان فوق العاده شناخته می شوند نادیده گرفته می شوند.

مطالعات نشان می دهد که انگورها بیش از 5 ترکیب مفید برای بدن دارند و این ترکیبات شامل آنتی اکسیدان های قوی و سایر مواد گیاهی طبیعی مانند فلاونوئیدها و رسوراترول هستند. اینها پلی فنول ها هستند که در کنار هم با مقابله با آسیب سلولی و تأثیرگذاری بر فرآیندهای حیاتی بدن ، اثرات مثبت انگور بر سلامت ایجاد می کنند. نکته مهم این است که این مزایا به دلیل یک ترکیب خاص نیست ، بلکه ترکیب منحصر به فرد تمام مواد مغذی موجود در خود دانه انگور است.

بیش از 5 مطالعه علمی معتبر مزایای انگور برای سلامتی را تأیید کرده اند. نقش انگور در سلامت قلبی عروقی به خوبی شناخته شده است. به عنوان مثال ، شل شدن رگ های خونی ، بهبود جریان خون و تنظیم کلسترول فواید انگور است. همچنین ، نتایج تحقیقات بالینی نشان داده است که انگورها می توانند برای عملکرد بهتر و حفظ توانایی های شناختی ، محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش مضر و آسیب سلولی ، بهبود تعادل باکتریهای روده مفید و تأثیر مثبت بر شبکیه مفید باشند.

منطقه جدیدی به نام “تغذیه ژنتیکی” وجود دارد که تأثیر غذاها در نحوه عملکرد ژن های بدن را بررسی می کند. نتایج مطالعات نشان داده است که استفاده از انگور می تواند بر این فعالیت های ژنتیکی تأثیر بگذارد و این دلیل اصلی بسیاری از مزایای سلامتی آن است.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا