این ماده مغز را پیر می کند
به گزارش News Online ، محققان در برزیل به مدت هشت سال 6 بزرگسال را به مدت هشت سال نظارت کرده اند. شرکت کنندگان بر اساس مصرف روزانه هفت شیرین کننده مشترک به گروه ها تقسیم شدند. این هفت شیرین کننده رایج شامل Aspartame ، Saccharin ، Ascelusulfam-K ، Oreitol ، Xylitol ، Sorbitol و Tagatosis بود که معمولاً در محصولاتی مانند رژیم غذایی ، آب طعم دار ، نوشیدنی های انرژی زا ، ماست و دسرهای کم کالری مورد استفاده قرار می گیرد.
هامشاهری در یک خبرنامه نوشت: نتایج نشان داد که افراد زیر 5 سال ، که بیشترین میزان شیرین کننده ها را مصرف می کردند ، حدود 2 میلی گرم در روز ، 5 درصد سریعتر در مهارت های تفکر و حافظه کاهش می یابد. این کاهش 1.5 ساله است. این رابطه در افراد مبتلا به دیابت حتی قوی تر بود.
هنگامی که محققان هر شیرین کننده را به طور جداگانه بررسی کردند ، دریافتند که همه آنها به جز تاگاتوز مربوط به کاهش حافظه هستند. محققان می گویند شیرین کننده های کم کالری ، غیر کالری اغلب گزینه های سالم برای قند محسوب می شوند ، اما یافته های آنها نشان می دهد که برخی از آنها ممکن است با گذشت زمان تأثیرات منفی بر سلامت مغز داشته باشند.
آنها هشدار می دهند که این مطالعه علت و علت را اثبات نمی کند ، و تحقیقات بیشتری برای تأیید این یافته ها و بررسی اینکه آیا سایر گزینه های قند و قند تصفیه شده مانند سس سیب ، عسل ، شربت افرا یا شکر نارگیل ، که می تواند گزینه های موثری برای شکر باشد ، لازم است.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین