این قهوه چاق/ ماچا است. همان چای سبز با رنگ اضافی!/ وبلاگ ها باید از مزایای اقتصادی برای آنها برخوردار باشند که می توانند یک بار نوعی نوشیدنی باشند.

تصاویر این روزها از Latte Green Latte ، Makiato ، Americano ، بستنی ماچا و دسرهای زمرد با جذابیت های بصری بالا پر از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شده است. به نظر می رسد که چای صبح دیگر معنی دار نیست. اگر می خواهیم روز دیگری داشته باشیم ، باید صبح خود را با یکی از این نوشیدنی ها شروع کنیم. نوشیدنی های لوکس که به مصرف کنندگان حس ویژه می دهند. بعضی اوقات این نوع محصولات در بین افراد چنان محبوب می شوند که با افزایش قیمت یا کمبود روبرو می شوند. به گفته دکتر عبدولرزا نوروزی ، قیمت جهانی قهوه به دلیل افزایش مصرف ایران طی سه سال گذشته 5 درصد افزایش یافته است.
ایران در یک خبرنامه نوشت: عبدالرهزا نوروزی ، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، گفت که قهوه یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های تاریخ است و می گوید: “تاریخ قهوه به سه هزار سال می رسد. قهوه یک قهوه عربیکا دارد که معمولاً طعم آن برای یمن و آتیوپیا با یک قهوه است. کافئین.
اگر کتاب تاریخ قهوه را در ایران بخوانید ، خواهید فهمید که مصرف قهوه در ایران بسیار متداول است و گفته می شود که یک کافی شاپ یا کافی شاپ جدید گفته می شود. دکتر نوروزی گفت: “مصرف قهوه از دوران صفوی در ایران وجود داشته است ، اما در دوره قاجار در سراسر جهان و همچنین ایران ، نوشیدنی دیگری به نام” چای “به سرعت وارد بازار می شود.” یکی از مزایای این نوشیدنی جدید قیمت ارزان تر از قهوه است ، اما دلیل دیگر مصرف قهوه در ایران امکان کشت در کشور بود. ما نمی توانیم قهوه را در آب و هوا پرورش دهیم ، اما چای در کشور امکان پذیر است. به همین دلیل ، چای جایگزین قهوه در بین خانواده های ایرانی شد. بنابراین قهوه یک فرهنگ وارداتی از غرب به ایران نیست ، در واقع بومی ایرانیان. “اگر می خواهیم چای را با هم مقایسه کنیم ، قهوه در ایران سابقه قدیمی دارد.”
قهوه ، یک نوشیدنی مسخره
دکتر نوروزی در مورد فواید قهوه و چای می گوید: “اگر می خواهم به یک زبان ساده درباره این دو نوشیدنی محبوب بگویم ، خدا برای کمک به انسان چای و قهوه ایجاد کرده است.” از آنجا که انسان به طور مداوم کار می کند ، آنها باید غذاها و غذاهایی را مصرف کنند که تا آخر شب انرژی کافی به آنها می دهد و چای و قهوه در بدن انسان مانند انرژی و دوپینگ عمل می کند. مواد اصلی نوشیدنی قهوه آب است و می تواند بدن انسان را تأمین کند. قهوه دارای مواد مغذی است که تأثیرات زیادی بر سلامت افراد دارد. آنتی اکسیدان های قوی که در خنثی کردن بدن از هوای آلوده و کمک به بیماری قلبی عروقی بسیار مؤثر هستند. “رنگ قهوه ای لوبیای قهوه نشانه آنتی اکسیدان است ، به همین دلیل آنها را به عنوان یک نوشیدنی غنی به عنوان یک نوشیدنی غنی معرفی می کنند.”
کافئین یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده قهوه است که نیاز به مصرف را دو برابر می کند. این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح می دهد: “کافئین محرکی است که مغز انسان برای آن دارد.” هنگام مصرف قهوه ، گیرنده های مغز کافئین را دریافت می کنند و این فرایند احساس انرژی و آرامش بیشتری در سیستم عصبی ایجاد می کند. نوشیدن قهوه همچنین با افزایش آگاهی مغز و سفت کردن دانش آموزان ، چشم را بهتر می کند. اما همان انتقال انرژی می تواند ضربان قلب و خون را به عضلات بدن افزایش دهد. به همین دلیل ، برخی از مردم می گویند با خوردن قهوه ، ضربان قلب دارند. “این افراد به کافئین حساسیت دارند و توصیه می شود قهوه کمتری مصرف کنند.”
قهوه فوری چاق است
به گفته متخصص تغذیه ، کمتر از 5 ٪ از مردم جهان به کافئین حساسیت دارند. البته ایرانی ها مسابقه ای هستند که نسبت به قهوه حساسیت کمتری دارند.
مقداری قهوه یکی از رایج ترین مصرف این نوشیدنی است که “قهوه فوری” نامیده می شود. دکتر نوروزی در مورد این نوع قهوه توضیح می دهد: “پودر قهوه در آب حل نمی شود ، حتی اگر به قهوه عربی یا ترکی نگاه کنید ، پودر در نهایت حل و فصل می شود. برخی نیز این قهوه را برای شوخی ها و سرگرمی ها مصرف می کنند. اکنون همان قهوه باید از طریق مراحل” کم آبی “برود تا در آب حل شود. به راحتی در یک لیوان آب بدون نیاز به تولید آن ، فوری است و باید به آن نیاز داشته باشد ، بنابراین دارای کیفیت پایین است ، اما هنوز هم از خواص خوبی از قهوه مانند آنتی اکسیدان ها و کافئین برخوردار است. دتهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههم
مصرف قهوه در ایران و افزایش قیمت های جهان
عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد افزایش مصرف قهوه در ایران طی چند سال گذشته می گوید: “واردات قهوه در کشور از چهل هزار تن به بیش از 6000 تن افزایش یافته است ، این به دلیل افزایش افراد افزایش یافته و افزایش مصرف قهوه در ایران است. طبق گزارش رسمی آن از فائو (در مورد آن ، قیمت آن در مورد پنج درصد از قیمت آن است ، قیمت آن در مورد 5 ٪ از قیمت آن ، قیمت آن است. مصرف در ایران حتی اگر در طول روز چند فنجان یا فنجان قهوه بنوشید.
کافئین قهوه دو برابر چای است
دکتر نوروزی با اشاره به اینکه کافئین دو برابر قهوه است ، می گوید: “همچنین در چای کافئین نیز وجود دارد ، اما مقدار قهوه در قهوه بسیار بیشتر است.” حدود 1 تا 2 دقیقه پس از خوردن این نوشیدنی ، کافئین اثرات آن را نشان می دهد. بعد از گذشت یک ساعت ، هیچ تاثیری در بدن ندارد. به همین دلیل ، ما نمی توانیم روی خوردن قهوه برای کاهش خواب در طولانی مدت حساب کنیم. پس از از بین بردن اثرات کافئین در بدن ، خستگی فرد دو برابر بیشتر است. قهوه نیاز به خواب را از بین نمی برد ، اما آن را به تأخیر می اندازد. “رانندگان نباید برای قهوه طولانی مدت به رانندگی خود ادامه دهند و فکر می کنند که هر ساعت یک لیوان قهوه می خورند تا راه را طی کنند ، زیرا این امر می تواند منجر به خواب آلودگی شدید برای افراد شود.”
او درباره خوردن قهوه در سنین پایین می گوید: “قهوه برای کودکان زیر 5 سال به دلیل کافئین زیاد توصیه نمی شود.” مصرف چای نیز باید کم رنگ و فقط صبح باشد. “عادت به چای و قهوه بسیار اشتباه است.”
چای معروف ژاپنی همان چای سبز است
از منوی کافه های لوکس تهران گرفته تا پست های اینستاگرام و فیلم های مجازی ، ماچا نه تنها یک نوشیدنی ، بلکه نمادی از سبک زندگی مدرن و سالم است ، اما در واقعیت چای ماچا چای سبز است که در سایه رشد کرده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد تبلیغات چای ژاپنی گفت: “چای یک فرم برگ است.” اگر فرآوری کمتر در برگهای چای انجام شود ، چای سبز می شود. اکنون ژاپن برخی از این برگهای چای را در سایه و با نور کم کشت می کند ، بنابراین رشد می کند و راندمان کمتری دارد. همین ویژگی رنگ سبز را ایجاد کرده است. با فرآیند انجام شده بر روی این نوع برگ چای ، یک پودر نرم تشکیل شده است که یک حلال آب است و ژاپنی ها آن را “ماچا” می نامند و خواص آن خواص چای سبز است. “
دکتر نوروزی می گوید: “5 ٪ از چای که به عنوان ماچا در دسترس ماست ، چای سبز ما است که باعث می شود رنگ خوراکی به نظر برسد و مانند ماچا ژاپنی به نظر برسد.” اما به طور کلی ، ماچا به عنوان چای سبز برای سلامتی مناسب است و حتی می تواند قهوه بنوشد. اگر دیده شود که وبلاگ نویسان به طور همزمان به نوعی نوشیدنی روی می آورند ، باید از مزایای اقتصادی برخوردار باشند ، اما دیگری افرادی هستند که به دنبال سلیقه و تنوع جدید هستند و به نوعی می خواهند تجربه جدیدی در خوردن یا نوشیدن نگرانی ها کسب کنند. “مشکلی وجود ندارد ، اما آنها باید بدانند که چای ماکا سبز است.”
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین