این غذا خوردن شما را چاق می کند

احمد اسماعیلزاده ، مدیر وزارت بهداشت بهبود تغذیه ، گفت: “آجیل در این زمان میان وعده های رایج است ، اما بیش از حد مصرف می تواند باعث ایجاد مشکلات سلامتی شود.”
به گفته مهر ، وی ادامه داد: جایگزینی یک وعده غذایی کامل با آجیل انتخاب خوبی نیست ، زیرا این مواد مغذی حاوی مقادیر زیادی چربی هستند. از آنجا که چربی انرژی بیشتری نسبت به پروتئین و کربوهیدرات ها تولید می کند ، مصرف بیش از حد می تواند منجر به کالری اضافی و در نتیجه افزایش وزن شود. اگرچه مصرف گاهی اوقات مشکلی ایجاد نمی کند ، در صورت تکرار این عادت ، مانند یک یا دو بار در هفته ، می تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود.
وی افزود: “شاید توصیه بهتری برای استفاده از خواص مفید مغز گیاهان باشد. از آنجا که این مغزها حاوی چربی های مفیدی برای سلامتی بدن هستند ، توصیه می شود حداقل دو وعده در هفته را به سالاد اختصاص دهید و از انواع آجیل سبزیجات استفاده کنید. این روش نه تنها باعث افزایش مصرف سبزیجات لازم می شود ، بلکه همچنین باعث می شود که بیش از حد از Brains استفاده کنید.
اسماعیلزاده گفت: “کودکان و افراد مسن باید از همه گروه های غذایی متعادل استفاده کنند و از خوردن غذاهای ناسالم مانند شیرینی و آجیل شور ، که قبلاً ذکر شده بود ، خودداری کنند.” به خصوص برای سالمندان ، مصرف این موارد باید محتاط تر باشد. همچنین ، داشتن فعالیت بدنی برای هر دو گروه سنی ضروری است.
وی افزود: کودکان باید از مصرف بیش از حد شیرینی و آجیل جلوگیری کنند و طبق نیاز بدن خود این غذاها را بخورند. ” بازدید از متخصصان تغذیه می تواند به آنها کمک کند تا از نیازهای بدن خود آگاه شوند. همچنین ، افرادی که در هنگام کاهش وزن یا افزایش وزن هستند ، باید رژیم خود را در طول نوروز ادامه دهند. به خصوص افرادی که دارای اضافه وزن هستند که از رژیم لاغری پیروی می کنند ، نباید از تحرک غافل شوند و باید واحدهای غذایی تعیین شده را مصرف کنند.
وی تأکید کرد که داشتن رژیم غذایی برای کاهش یا افزایش وزن دشوار نیست. مگر اینکه رژیم به طور خودسرانه یا توسط افراد غیر متخصص باشد. اگر شخصی احساس کند که رژیم غذایی آنها خیلی سخت و غیرقابل تحمل است ، توصیه نمی شود که ادامه دهید. در چنین شرایطی ، بهتر است با مراجعه به یک متخصص تغذیه و پیگیری یک متخصص تغذیه سالم و متعادل تحت نظارت یک متخصص تغذیه ، رژیم غذایی خود را اصلاح کنید.
میوه خشک ؛ ارزش غذایی بالا ، اما کالری بالا
مدیر کل دفتر تغذیه وزارت بهداشت گفت که میوه های خشک منبع غنی از مواد مغذی هستند ، اما به دلیل کاهش آب ، آنها چگالی کالری بالاتری نسبت به میوه های تازه دارند. با این حال ، از آنجا که میوه های خشک آب خود را از دست داده اند ، معمولاً در مقادیر بیشتری مصرف می شوند که می تواند منجر به کالری اضافی شود. به همین دلیل ، میوه های تازه از نظر فیبر ، کنترل کالری و سیری هنوز ترجیح داده می شوند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین