این غذا از پیشرفت “MS” جلوگیری می کند

محققان گزارش دادند كه مواد مغذی موجود در ماهی می توانند از سلولهای مغزی فروپاشند و از آن محافظت كنند كه ممكن است برای بیماران MS مفید باشد.
محققان دریافتند که بیماران ام اس ، که بیشتر ماهی های چربی یا حتی بدون چربی مصرف می کردند ، حداقل در معرض خطر علائم خود بودند.
نتایج نشان می دهد که آنها همچنین حدود 5 ٪ خطر کمتری برای نقاط بدتر در مقیاس که ناتوانی MS را اندازه گیری می کند ، داشتند.
آنا کارین هیدسترماست ، یک متخصص ارشد تحقیق در موسسه کارولینسکا در استکهلم ، سوئد می گوید: “این نتایج بر نقش احتمالی رژیم غذایی ، به ویژه مصرف ماهی تأکید می کند ، به عنوان یک عامل قابل تغییر که می تواند راه حل های درمانی موجود برای MS را تکمیل کند.”
MS هنگامی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن به میلین حمله می کند ، یک غلاف محافظ که الیاف عصبی را پوشانده است. آسیب به سلولهای عصبی باعث کوچک شدن مغز و همچنین علائمی مانند ضعف عضلات ، سفتی ، اسپاسم ، مشکلات بینایی ، کاهش تفکر و درد می شود.
برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 5 بیمار سوئدی را با MSS که بین 1 آوریل و 2 ژوئن در یک مطالعه سراسر کشور شرکت کرده اند ، تجزیه و تحلیل کردند.
پس از ورود به مطالعه ، شرکت کنندگان بسیاری از عادت های سبک زندگی خود از جمله مصرف ماهی را گزارش دادند.
نتایج نشان داد که افرادی که ماهی بیشتری می خورند در مقایسه با افرادی که کمترین مصرف را داشتند ، در معرض ناتوانی MS و بدتر شدن علائم بودند.
به همین ترتیب ، افرادی که بعد از تشخیص ماهی خود را افزایش داده اند ، از آن بهره مند شده اند.
در مقایسه با کسانی که ماهی می خورند ، بیماران MS که در رژیم غذایی خود ماهی مصرف می کردند ، بسته به میزان مصرف ، 2 تا 5 درصد کمتر در معرض خطر ناتوانی در طی 5 سال پس از تشخیص بودند.
به گفته محققان ، اسیدهای چرب امگا -3 در ماهی های چرب دارای فواید مغزی هستند ، اما محققان گفتند: “اثرات مفید مصرف ماهی بدون چربی نشان می دهد که سایر عوامل نیز ممکن است نقش مهمی داشته باشند.”
تائورین ، اسید آمینه موجود در ماهی و غذاهای دریایی می تواند یکی از دلایلی باشد که بیماران MS از آن بهره مند می شوند.
محققان گفتند: “تورین فراوان ترین اسید آمینه در مغز است و منبع غذایی اسید آمینه مورد نیاز برای تأمین نیازهای بدن است.”
محققان افزود: “تورین انواع مختلفی از عملکردهای سلولی را دارد ، از جمله اقدامات محافظتی سلولی از طریق اثرات آنتی اکسیدان و ضد التهابی ، که آن را به یک عامل درمانی بالقوه برای اختلالات عصبی تبدیل می کند.”
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین