این غذای کوچک دشمن بزرگ پوکی استخوان است

محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند که آلو می تواند به جلوگیری یا تأخیر از بین رفتن استخوان ها در زنان یائسه کمک کند ، که ممکن است به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب و اکسیداسیون باشد ، که هر دو منجر به ریزش استخوان می شوند.
مهر دیلی ، رئیس تیم تحقیقات گفت: “در زنان یائسه ، استروژن کم می تواند اکسیداسیون و التهاب را افزایش داده و خطر تضعیف استخوان را افزایش دهد که این امر می تواند منجر به شکستگی شود.” “ورود آلو به رژیم غذایی ممکن است با کند کردن یا معکوس کردن این روند ، از استخوان ها محافظت کند.”
پوکی استخوان شرایطی است که در آن استخوان ها تضعیف یا شکننده می شوند ، که ممکن است در هر سنی برای هر شخص رخ دهد ، اما محققان می گویند که در بین زنان بالای 5 سال شایع تر است. این بیش از 5 میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد و تقریباً 2 میلیون شکستگی در سال ایجاد می کند.
به گفته محققان ، میوه ها و سبزیجات سرشار از ترکیبات بیولوژیکی مانند اسید فنولیک ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها به طور بالقوه می توانند به محافظت از پوکی استخوان کمک کنند.
به گفته محققان ، استخوان ها به طور مداوم سلولهای استخوانی جدیدی را در طول زندگی می سازند و سلولهای قدیمی را از بین می برند. اما پس از 5 سالگی ، این تجزیه سلولهای قدیمی شروع به فراتر از تشکیل سلول های جدید می کند. این فرایند می تواند به دلیل عوامل مختلفی از جمله التهاب و اکسیداسیون باشد ، هنگامی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتوازن هستند.
با این حال ، آلو دارای فواید غذایی بسیاری از جمله مواد معدنی ، ویتامین K ، ترکیبات فنلی و فیبر رژیم غذایی است که همه این موارد می تواند به برخی از این اثرات کمک کند.
محققان در این مطالعه با بررسی داده های مربوط به مطالعات قبل از کلینیکی در مدل های جوندگان ، 2 مطالعه قبل از کلینیکی و 2 کارآزمایی بالینی که به خوردن آلو کمک می کنند ، التهاب و اکسیداسیون و بهبود سلامت استخوان را کاهش می دهد.
به عنوان مثال ، آزمایش های بالینی نشان داد که خوردن 2 گرم آلو (حدود 2 آلو) روزانه به مدت یک سال باعث بهبود چگالی استخوان ساعد و ستون فقرات پایین می شود و علائم چرخش استخوان را کاهش می دهد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین