سلامت خانواده

این غذاها طولانی می شوند

کارشناسان تأکید می کنند که اگر می خواهید طولانی تر زندگی کنید ، آنچه را که می خورید بهبود بخشید و بدن خود را بیشتر حرکت دهید.

اما دانستن اینکه دقیقاً کدام غذاها برای عمر طولانی مفید هستند ، دشوار است. به یاد داشته باشید که رژیم شما نباید کاملاً کامل باشد. شما فقط باید روی مصرف غذاهای طبیعی تر مانند غلات کامل ، سبزیجات ، میوه ها ، ماهی ، تخم مرغ و آجیل تمرکز کنید.

صعود از سبزیجات
همه سبزیجات از نظر مواد مغذی بسیار زیاد هستند ، اما سبزیجات صلیبی مانند کلم بروکلی ، کلم ، کلم بروکسل به شما کمک می کند تا عمر طولانی تری داشته باشید. آنها سرشار از مواد مغذی ضد التهابی ، ضد سرطان و ضد آب هستند. این سبزیجات همچنین منبع مهمی از منیزیم هستند ، یک ماده معدنی که بیش از 5 واکنش آنزیمی در بدن را بر عهده دارد. علاوه بر این ، سبزیجات صلیبی سرشار از فولات هستند ، نوعی ویتامین B که برای “متیلاسیون DNA” ضروری است و می تواند ژنهای مرتبط با زندگی را فعال کند.

سبزیجات تیره
سبزیجات برگ تیره از نظر فیبر و سایر مواد شیمیایی گیاهی مانند فولات بسیار مهم ، سرشار از فیبر و سایر مواد شیمیایی گیاهی هستند که برای سلامت قلب مهم است. فولات همچنین می تواند به کاهش خطر ابتلا به پولیپ های روده بزرگ و جلوگیری از سرطان پستان ، ریه و دهانه رحم کمک کند.

ماهی چرب
ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا وحشی ، ساردین ، آنژی ، شاه ماهی و HI -ماهی منابع کیفیت پروتئین و اسیدهای چرب امگا -3 ضروری “DHA و EPA” هستند. خوردن ماهی قزل آلا دو بار در هفته برای کاهش خطر حمله قلبی ، آریتمی ، سکته مغزی ، فشار خون بالا و تری گلیسیریدها کافی است. چربی های امگا -3 در ماهی های چرب از التهاب جلوگیری می کنند. التهاب عامل اصلی تقریباً همه بیماری های مزمن است.

غلات کامل
دانه های کامل به روش های مختلف می توانند به شما در زندگی طولانی تر کمک کنند. یک مطالعه توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد نشان داد که کل غلات کلسترول LDL ، تری گلیسیریدها و فشار خون را کاهش می دهند. آنها همچنین می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، دیابت نوع 2 ، سندرم متابولیک و انواع خاصی از سرطان را کاهش دهند.

روغن زیتون
روغن زیتون فوق العاده پرشین سرشار از چربی های غیر اشباع سالم ، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول مانند “اولوروپین” است. اولوروپین دارای خاصیت ضد سرطان ، ضد التهابی ، محافظت از قلب و خصوصیات محافظت عصبی است. فقط خوردن نیمی از قاشق چایخوری روغن زیتون در روز می تواند خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، بیماری های عصبی ، بیماری های تنفسی و سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

انواع توت ها
انواع توت ها بارهای گلیسمی کم دارند ، به این معنی که قند خون را افزایش نمی دهد. این می تواند به جلوگیری از دیابت کمک کند. انواع توت ها دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان هستند که به ترمیم سلول ها از جمله سلول های قلب کمک می کنند.

غذاهای تخمیر شده
کیمچی ، کامبوج ، وسوسه ، میسو ، کلم ترش و سایر غذاهای تخمیر شده منابع خوبی از باکتری های مفید هستند که به شما در حفظ سلامت روده و دستگاه گوارش کمک می کنند. این باکتری ها می توانند پاسخ ایمنی را افزایش داده و التهاب را کاهش دهند.

آجیل و دانه درخت
آجیل و دانه های درختی پر از پروتئین و فیبر است. مصرف انواع آجیل می تواند به کاهش چربی احشایی و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

شکلات تلخ
شکلات تلخ نه تنها یک غذای خوشمزه است ، بلکه فواید سلامتی زیادی نیز دارد. شکلات تلخ با کاهش خطر حمله قلبی ، سکته مغزی و دیابت همراه است زیرا سرشار از پلی فنول های آنتی اکسیدانی و فلاونوئیدها است.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا