سلامت خانواده

این غذاها را در یخچال نگه ندارید ، آنها سمی می شوند

نگه داشتن غذاها در یخچال به آنها کمک می کند تا آنها را سالم نگه دارند ، اما هر غذایی را نمی توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها به صورت سمی قالب ریزی می شوند یا باکتری ها را جذب می کنند. برای حفظ سلامت کلی بدن ، دانستن در مورد غذاهایی که نمی توانند در یخچال نگهداری شوند ، ضروری است.

براساس گزارش ، فناوری مدرن با تهیه لوازم جانبی و لوازم جانبی از مایکروویو تا یخچال ، زندگی را آسانتر کرده است. اما ، آیا می دانید که در بسیاری از موارد این منابع نیز می توانند علت بیماری ها باشند؟ یخچال یکی از این لوازم جانبی است. هدف اصلی نگهداری مواد غذایی در یخچال کاهش گرمای مواد غذایی ، کاهش دمای آن و حفظ طولانی تر است. دکتر دیمپل جانگدا ، متخصص طب سنتی ، چند غذای طبیعی را ذکر کرده است که می توانند در یک پست اینستاگرام در یخچال مسموم شوند.

در این مقاله ، این متخصص طب سنتی از غذاهایی که می توانند در یخچال مسموم شوند ، نقل می کند.

سیر

دکتر دیمپل جانگدا در ویدئوی خود که در اینستاگرام منتشر شده است ، پیشنهاد کرده است: یک سیر پوست کنده نگذارید و آن را در یخچال قرار ندهید زیرا خیلی زود شروع به قالب بندی می کند. کپک سیر با سرطان همراه است. همیشه سیر را با پوست بخرید ، فقط قبل از پخت و پز آن را بپزید و آن را از یخچال نگه دارید.

پیاز

پیاز در برابر دمای پایین مقاوم است. هنگامی که آن را در یخچال قرار می دهید ، نشاسته شکر می شود و شروع به قالب بندی می کند. مردم معمولاً عادت دارند نیمی از پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگه دارند. هرگز این کار را انجام ندهید ، زیرا تمام باکتری های ناسالم را از محیط اطراف جذب می کند.

زنجبیل

هنگامی که دوباره زنجبیل را یخ می زنید ، خیلی سریع شروع به قالب بندی می کند و با نارسایی کلیه و کبد همراه است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی ماده ای بسیار مغذی است. گفته می شود که خوردن زنجبیل می تواند یبوست و سایر دلایل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

برنج

مردم عادت دارند که برنج پخته شده را در یخچال نگه دارند ، اما در واقع ، برنج یکی از موادی است که زودتر قالب می کند و اگر می خواهید آن را در یخچال نگه دارید ، بیش از 4 ساعت آن را نگه ندارید. سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس در گزارشی اعلام كرد كه رایس را نباید بیش از 5 روز در یخچال نگه دارید تا اینكه دوباره به دلیل سمی شدن باشد. این گزارش همچنین خاطرنشان می کند که وقتی دوباره برنج را گرم می کنید ، همیشه بررسی کنید که به طور کامل جوش بیاید. همچنین ، برنج نباید بیش از یک بار گرم باشد.

سیب زمینی

گفته می شود که نگه داشتن سیب زمینی در یخچال چیز خوبی نیست. بهتر است سیب زمینی ها را در یک کیسه کاغذی در دمای اتاق نگه دارید تا بافت و طعم آنها حفظ شود. رطوبت یخچال می تواند بافت آنها را تغییر داده و آن را خیلی شیرین کند. فلفل را نباید در یخچال نگه دارید. برای ترد بهینه ، فلفل های زنگ باید در دمای اتاق نگهداری شوند. نگه داشتن فلفل در یخچال و فریزر باعث تردید کمتر می شود.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا