این غذاها خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهند

طبق اخبار آنلاین: برای حفظ سلامت پروستات ، لازم است که مردان نظارت جدی تری بر رژیم غذایی خود داشته و از خوردن برخی از غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد ، جلوگیری کنند. از جمله:
1. گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده
طبق تحقیقات ، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات همراه است. هنگامی که گوشت کبابی و پخته می شود ، ترکیباتی به نام آمین های هتروسیکلیک ساخته می شوند که در واقع سرطان زا هستند و خطر ابتلا به چندین نوع سرطان از جمله سرطان پروستات را افزایش می دهند.
به جای گوشت قرمز یا فرآوری شده ، این منابع پروتئین را امتحان کنید:
مرغ یا بوقلمون ، ماهی های تازه یا کنسرو شده مانند ماهی تن ، ماهی قزل آلا یا ساردین ، لوبیا و حبوبات مانند نخود فرنگی ، نخود ، عدس ، نخود و لوبیا ، آجیل و آجیل.
2. لبنیات
اگرچه شیر پر از ویتامین ها ، پروتئین ها و مواد معدنی است که برای سلامت استخوان مفید است ، یافته های جدید نشان می دهد که نوشیدن شیر خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد. طبق مطالعات ، مردانی که مقدار زیادی شیر مصرف می کنند (در مقایسه با سایر مردانی که شیر کمتری می نوشند) به طور قابل توجهی در معرض خطر سرطان پروستات هستند. جالب اینجاست که در طی این تحقیق ، هیچ ارتباطی بین خطر سرطان پروستات و پنیر و ماست وجود ندارد و فقط بر شیر تأکید می کند.
این رابطه ممکن است به دلیل هورمونهای جنسی موجود در شیر باشد. بیشتر گاوهای شیری باردار هستند و سرطان پروستات سرطان است که به هورمون پاسخ می دهد.
افرادی که سابقه خانوادگی سرطان پروستات دارند ، برای جلوگیری از این سرطان ، باید از مصرف شیر ، پنیر ، کره ، بستنی و ماست محدود یا جلوگیری کنند.
1. الکل
مصرف بیش از حد الکل ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد. محققان با استفاده از داده های بیش از 6000 مرد شرکت کننده در کارآزمایی پیشگیری از سرطان پروستات ، دریافتند که احتمال ابتلا به سرطان پیشرفته پروستات در افرادی که بیش از حد الکل مصرف می کنند ، دو برابر بیشتر از افرادی است که مصرف الکل کمتری دارند.
1 چربی های اشباع شده
مصرف زیاد چربی اشباع شده در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد. این چربی ها عمدتاً در گوشت قرمز ، لبنیات پر ، سس و سایر محصولات فرآوری شده یافت می شوند. کاهش مصرف چربی های اشباع شده با ایجاد فضای بیشتر برای فیبر و سایر مواد مغذی در بدن ، به حفظ سلامت پروستات و سلامت کلی فیزیکی کمک می کند.
به دنبال رژیم غذایی کم کربوهیدرات ، با مصرف پروتئین و چربی های سالم ، می تواند در جلوگیری یا پیشرفت سرطان پروستات مفید باشد.
منبع: Healthline
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین