سلامت خانواده

این غذاها به کاهش خطر کبد چرب غیر الکلی کمک می کنند

مطالعه علمی رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می دهد که لوبیا هایی مانند عدس ، نخود ، سویا و نخود فرنگی نه تنها غذاهای غذایی با ارزش بالا هستند ، بلکه حاوی نشاسته ای مقاوم هستند که به بهبود سلامت روده کمک می کند.

ایسنا نوشت: مصرف حبوبات حتی ممکن است به کاهش قند خون و تری گلیسیریدها در افراد چاق کمک کند. علاوه بر این ، یک مطالعه در سال 2 نشان داد که رژیم های غنی از حبوبات به طور خاص به کاهش احتمال NAFLD کمک می کنند.

مطالعات متعددی نشان داده اند که خوردن سویا (خواه جایگزین آن توسط گوشت یا ماهی باشد) ممکن است به محافظت از کبد کمک کند ، اگرچه شواهد متناقض است.

به احتمال زیاد ، این اثر مفید به این دلیل است که سویا حاوی مقدار زیادی پروتئین کرنیلینین است ، که به دلیل توانایی آن در کاهش تری گلیسیریدها و احتمالاً محافظت در برابر تجمع چربی احشایی شناخته شده است.

علاوه بر این ، توفو یک غذای کم است که به عنوان منبع خوبی از پروتئین عمل می کند و اگر سعی می کنید میزان چربی خود را محدود کنید ، آن را به یک انتخاب ایده آل تبدیل می کند.

٢٣٣٢٣٦

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا