این غذاها به مغز آسیب می رسانند

اثرات منفی بسیاری از رژیم غذایی که در چربی اشباع شده و قند تصفیه شده وجود دارد ، به خوبی شناخته شده است ، اما تحقیقات هنوز هم ادامه دارد.
در مطالعه اول این نوع سیستم واقعیت انسانی (VR) در مورد انسان ، دانشمندان دانشگاه سیدنی ارتباط بین رژیم های غذایی بالا و قند و جهت گیری و اختلال حافظه پیدا کردند که یافته های مطالعات قبلی در مورد جوندگان را تأیید می کند.
محققان توضیح دادند كه 4 بزرگسال جوان توسط چربی و قند مواد غذایی (DFS) مورد بررسی قرار گرفتند تا بتوانیم متوسط مصرف تقریبی را در شش ماه گذشته ارزیابی كنیم. سپس با استفاده از یک هدست واقعیت مجازی ، شرکت کنندگان از جوی استیک برای حرکت در یک هزارتوی سه بعدی با سرنخ های برجسته استفاده کردند تا در پایان یک گنج گنج پیدا کنند.
آنها مجبور بودند این کار را شش بار انجام دهند ، و اگر گنج را در کمتر از چهار دقیقه پیدا کردند ، تلاش بعدی را انجام می دادند. اگر آنها در این مهلت موفق نشدند ، آنها به طور واقعی به جعبه منتقل می شدند تا دفعه بعد مکانهای اطراف را ببینند.
در هفتمین و آخرین بار ، جعبه گنج برداشته شد و شرکت کنندگان مجبور شدند به بخشی از چوب ماهون که فکر می کردند مکان قبلی آن است بروند.
حتی با وجود BMI و حافظه کاری ، شرکت کنندگان با نمرات DFS بالاتر از کسانی که در رژیم غذایی خود چربی و قند کمتری مصرف می کردند ، به طور قابل توجهی بدتر بودند.
علاوه بر این ، یافته ها نشان می دهد که رژیم های غذایی پر چربی و قند – مانند رژیم های غذایی معمول غربی – می توانند باعث اختلال عملکرد هیپوکامپ شوند که به جهت گیری مکانی و عملکرد حافظه آسیب می رساند. جهت گیری موقعیت مکانی برای اطلاع رسانی و یادآوری مسیر از یک مکان به مکان دیگر مشهور است.
در مقابل ، دومینیک ترن ، محقق دانشگاه سیدنی ، گفت که حتی در افراد نسبتاً سالم با شاخص توده بدنی طبیعی ، یک رژیم غذایی نامناسب می تواند مدت ها قبل از بروز سایر بیماری های متابولیکی ، شناخت را مختل کند.
با این حال ، این مطالعه همچنین به خبرهای خوب اشاره دارد ، و محققان می گویند که این وضعیت به راحتی قابل برگشت است ، زیرا تغییرات غذایی می تواند سلامت هیپوکامپ را بهبود بخشد و در نتیجه توانایی جهت گیری در محیط های اطراف ، مانند هنگام کاوش در یک شهر جدید یا یادگیری راه جدید به خانه.
این نتایج به طور کلی اهمیت یک رژیم غذایی سالم برای سلامت مغز را برجسته می کند ، که با افزایش سن و کاهش شناخت طبیعی به طور فزاینده ای اهمیت می یابد.
223217
منبع:خبرآنلاین