این غذاها باعث می شود بدن بوی بدی بدهد!

نیوجرسی ، متخصص تغذیه در نیوجرسی می گوید: “بعضی از غذاها بوی بدن را بیش از سایرین تحت تأثیر قرار می دهند.” به گفته این متخصص ، تحقیقات نشان می دهد که بوی بدن تحت تأثیر عواملی مانند باکتری های روی پوست هر فرد و نحوه شکستن عرق توسط این باکتری ها قرار دارد.
ایسنا نوشت: در زیر برخی از رایج ترین غذاهایی که می توانند بر بوی بدن تأثیر بگذارند:
* ماهی
همه ما با بوی “ماهی مانند” از غذاهای دریایی آشنا هستیم ، اما مصرف این غذاها همچنین می تواند بوی مردم را تغییر دهد.
متخصص کلینیک کلیولند می گوید در موارد بسیار نادر ، بدن یک ترکیب جانبی را در غذاهای دریایی به نام “کولین” به ماهی به نام “سه گانه” تبدیل می کند.
این ترکیب در سراسر بدن حرکت می کند و از طریق تنفس و سطح پوست دفع می شود.
افرادی که دارای این عارضه نادر هستند که به عنوان “تریتیلینمی” شناخته می شوند ، ممکن است پس از مصرف سایر غذاها از جمله لوبیا ، کلم بروکلی ، گل ، بادام زمینی و محصولات سویا مانند ماهی مانند ماهی بوی دهند.
با این حال ، این بیماری بسیار نادر تنها چند صد نفر را تحت تأثیر قرار می دهد و بیشتر افراد می توانند بدون نگرانی ماهی را مصرف کنند.
* صعود از سبزیجات
اگرچه سبزیجات به عنوان یکی از سالم ترین انتخاب های غذایی شناخته می شوند ، برای برخی از افراد می توانند بوی غیر منتظره ای ایجاد کنند.
به گفته کارشناسان ، سبزیجات مصلوب شده مانند کلم بروکلی ، کلم ، گل و بروکسل می توانند باعث بوی بدن هنگام آزاد کردن اسید سولفوریک شوند. با عرق ، تنفس و گاز روده تشدید می شود.
* ادویه جات ترشی جات
Erin Palinsky-Mid می گوید: “برخی از غذاهای تند به دلیل بوی آنها که باعث افزایش بوی بدن می شود ، شناخته شده است.”
هنگامی که این ترکیبات آزاد می شوند ، آنها با باکتری های پوست واکنش نشان می دهند و باعث بوی خاصی می شوند.
کارشناسان خاطرنشان می کنند که ادویه هایی مانند کار و زیره دارای “برجستگی” هستند که وارد جریان خون می شوند و از طریق غدد عرق آزاد می شوند و بوی مشخصی می کنند.
* گوشت قرمز
به گفته Palinski-Mav ، مصرف مقادیر زیادی از گوشت قرمز نیز می تواند بر بو بدن تأثیر بگذارد.
مصرف گوشت قرمز می تواند پروتئین های بدون بو را از طریق تعریق آزاد کند ، اما پس از ترکیب با باکتری های پوستی ، بوی آنها تشدید می شود.
غذاهایی برای بهبود بوی بدن
کارشناسان خاطرنشان کردند که بدن همه افراد پس از خوردن این غذاها یکسان نیست زیرا تفاوت های ژنتیکی بر نوع و شدت بو تولید شده تأثیر می گذارد.
با این حال ، ایجاد تغییرات خاص در رژیم غذایی می تواند به کاهش یا جلوگیری از بوی بدن کمک کند.
کارشناسان توصیه می کنند که با کاهش مصرف غذاهای غنی از گوگرد ، کاهش گوشت قرمز و غذاهای بسیار تند و همچنین افزایش مصرف آب و سایر انواع میوه و سبزیجات ، می توانید بوی بدن را بهبود بخشید.
Palinsky-Mid گفت ، غذاهایی مانند سیب ، سبزیجات برگ دار ، ماست و چای سبز می توانند بو را خنثی کرده و از باکتری های مفید روده پشتیبانی کنند که می تواند باعث کاهش بوی بدن ناخوشایند شود.
این متخصص تأکید می کند: حفظ هیدراتاسیون مناسب و تمرکز بر حمایت از سلامت متابولیک با بهبود کیفیت خواب ، کاهش استرس و فعال ماندن همه می تواند به بهبود بوی کلی بدن کمک کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین