این غذاها آلرژن هستند

طبق اخبار آنلاین ، علائم آلرژی غذایی ممکن است از چند دقیقه تا ساعت یا حتی چند روز پس از خوردن آلرژن ظاهر شود. تورم زبان ، دهان یا صورت ، مشکل در تنفس ، فشار خون پایین ، استفراغ ، اسهال ، بثورات و خارش برخی از این علائم است. در موارد شدید ، آلرژی غذایی می تواند باعث آنافیلاکسی شود. این یک واکنش آلرژیک جدی است و ممکن است منجر به مرگ شود. آنافیلاکسی معمولاً با علائمی مانند ضایعات پوستی ، خارش ، تورم گلو و افت فشار خون همراه است. دلایل معمول آنافیلاکسی شامل نیش حشرات ، غذاها و برخی داروها است.
کدام غذاها آلرژن هستند؟
1 شیر گاو
آلرژی شیر گاو یکی از رایج ترین آلرژی های دوران کودکی است که 5 ٪ تا 5 ٪ از نوزادان و کودکان نوپا را تحت تأثیر قرار می دهد. حدود 5 ٪ از کودکان تا سن 5 سالگی به این ماده حساسیت دارند. این در بزرگسالان نیز رایج است ، اما کمتر.
2. گندم
آلرژی گندم یک پاسخ آلرژیک به پروتئین های موجود در گندم است. این آلرژی ممکن است باعث علائمی شبیه به بیماری سلیاک و عدم تحمل مواد غذایی مانند آلرژی به گلوتن غیر سلیاک شود. واکنش آلرژیک به پروتئین می تواند شدید و گاه کشنده باشد. در صورت عدم تشخیص بیماری سلیاک نیز ممکن است منجر به مرگ شود. افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا آلرژی به گلوتن غیر سلیاک باید از گندم و سایر دانه های حاوی پروتئین گلوتن خودداری کنند.
1 آجیل درخت
آلرژی به آجیل درخت به بعضی از آجیل و دانه های درخت حساس است. برخی از نمونه های آجیل درخت شامل بادام ، پسته ، دانه کاج و گردو است. اگر به هر نوع آجیل درخت حساسیت دارید ، بهتر است از تمام آجیل درختان و محصولات غذایی تهیه شده با این آجیل جلوگیری کنید. حساسیت به یک نوع آجیل درخت ، خطر آلرژی به انواع دیگر آجیل درخت را افزایش می دهد.
1. سویا
آلرژی به سویا توسط پروتئین موجود در این ماده مغذی ایجاد می شود. بنابراین ، تمام محصولات مشتق از سویا مانند شیر سویا و سس سویا نیز حساسیت دارند. از آنجا که سویا در بسیاری از غذاها یافت می شود ، خواندن برچسب های غذایی مهم است. مانند سایر آلرژی ها ، تنها راه برای درمان آلرژی سویا ، جلوگیری از مصرف آن است.
1. بادام زمینی
مانند آلرژی به آجیل درخت ، آلرژی بادام زمینی بسیار شایع است و می تواند باعث واکنش های آلرژیک شدید و حتی مرگ شود. علت اصلی حساسیت بادام زمینی ناشناخته است. با این حال ، افراد دارای سابقه خانوادگی آلرژی بادام زمینی ممکن است بیشتر در معرض خطر باشند.
1. کنجد
در سال 4 ، سازمان غذا و داروی ایالات متحده رسما کنجد را به عنوان آلرژن غذایی معرفی کرد. تحقیقات نشان می دهد که واکنش آلرژیک به کنجد نیز ممکن است در افرادی که به بادام زمینی و آجیل درخت حساسیت دارند ، رخ دهد.
منبع: خط سلامت
منبع:خبرآنلاین