این صبحانه مغز شما را نجات می دهد

شگفت آور نیست که گردو یک غذای مفید برای مغز است ، اما یک مطالعه جدید که در مجله غذا و عملکرد منتشر شده است ، دلیل جدی برای اضافه کردن آجیل های عالی در صبحانه برای تقویت عملکرد شناختی در طول روز است. تمام شده این مطالعه بر روی دو جوان سالم از 2 تا 5 سال انجام شد که دو صبحانه متفاوت داشتند: یکی سرشار از گردو و دیگری با همان کالری اما بدون آجیل.
دستور العمل گردو برای تقویت مغز
گروهی که گردو می خوردند همان دستور العمل سه عیار را مصرف کردند: 1 گرم گردو مخلوط شده با ماسا (جو با غلات و یک سری میوه ها) و ماست.
پس از این مطالعه ، شرکت کنندگان تحت آزمایش های شناختی قرار گرفتند و فعالیت مغز آنها مورد بررسی قرار گرفت.
گردو امتیازات بهتری نسبت به کسانی که صبحانه گردو نخورده بودند به دست آوردند. مشخص شد که کسانی که صبحانه گردو داشتند ، در پایان روز نسبت به گروه دیگر ، زمان واکنش سریع تری و عملکرد بهتر حافظه داشتند.
محققان می گویند: تعداد انگشت شماری از گردو با صبحانه می تواند در صورت نیاز به عملکرد عالی ، به جوانان مزیت ذهنی دهد. به ویژه هیجان انگیز است که چنین افزودنی ساده مواد غذایی می تواند تفاوت های قابل اندازه گیری در عملکرد شناختی ایجاد کند. گردو حاوی امگا -آلفا لینولنیک ، پروتئین و پلی فنول است که ممکن است به تقویت عملکرد شناختی کمک کند. Alpha Linoleic Acid یک اسید چرب امگا -3 است که به همراه ترکیبات پلی فنولی ، می توانند به طور موثری استرس و التهاب اکسیداتیو را کاهش دهند ، دو عامل ایجاد پوسیدگی.
استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی بخشی از روند پیری و اختلالات خفیف شناختی ، بیماری آلزایمر و سایر اختلالات مغزی است. مکمل های گردو می توانند شناخت را بهبود بخشند و خطر یا پیشرفت اختلالات شناختی و آلزایمر را کاهش دهند. نمونه خون شرکت کنندگان که با صبحانه خود گردو خورده بودند نیز تغییرات مثبتی در سطح گلوکز و اسیدهای چرب نشان داد که این عوامل حیاتی در حمایت از عملکرد مغز است.
خواص گردو برای کل بدن
علاوه بر سلامت مغز ، گردوهای غنی از مواد مغذی می توانند کل بدن را تغذیه کنند. گردو همچنین آجیل سالم برای قلب در نظر گرفته می شود و توسط جامعه قلبی آمریکا بسیار توصیه می شود زیرا به کاهش کلسترول بد و بهبود سایر عوامل خطر قلبی عروقی کمک می کند.
گردو همچنین یک میان وعده عالی برای مبتلایان به دیابت نوع 2 است. پلی فنول های گردو می توانند به کاهش استرس و التهاب اکسیداتیو کمک کنند ، که عامل اصلی بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی ، آلزایمر و حتی برخی سرطان ها است. همچنین برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. گردو همچنین با کاهش وزن ، سلامت روان و بهبود کیفیت پوست همراه است.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین