سلامت خانواده

این سه غذا را هرگز نباید دوباره گرم کرد!

بسیاری از خانواده ها برای یک شام سریع و آسان به غذاهای باقی مانده تکیه می کنند. اما کارشناسان تغذیه در مورد خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار می دهند.

مشکل این است که گرم کردن مجدد برخی از غذاها یا نوشیدنی ها ممکن است منجر به تغییرات شیمیایی مضری شود که ممکن است بر سلامتی ما تأثیر بگذارد یا رشد باکتری های مضر را افزایش دهد که از بین بردن آنها دشوار است.

در یک کلیپ ویدیویی که هارینی بالا، متخصص تغذیه در TikTok برای 23000 فالوور خود به اشتراک گذاشت، او 3 غذا (غذا یا نوشیدنی) را که باید از گرم کردن مجدد خودداری کرد، اعلام کرد:

– اسفناج

اسفناج حاوی اسید اگزالیک است، ماده ای که وقتی خام مصرف شود بی ضرر است. اما وقتی دوباره گرم می شود، اسید متبلور شده و سمی می شود. علاوه بر این، اسفناج حاوی نیترات هایی است که با حرارت دادن به نیتریت تبدیل می شوند، یک ترکیب سمی که می تواند خطر تومورهای روده بزرگ را افزایش دهد.

برگ‌های اسفناج همچنین می‌تواند حاوی لیستریا باشد، باکتری که می‌تواند باعث بیماری‌های خطرناک ناشی از غذا مانند تب و علائم شبیه آنفولانزا شود و در برخی موارد می‌تواند منجر به عوارض جانبی جدی مانند تشنج شود.

– چای

توصیه می شود چای را دوباره گرم نکنید. زیرا تجمع تانن آن باعث افزایش اسیدیته و تلخی چای می شود. علاوه بر این، باکتری هایی که ممکن است در چای خفته باشند، می توانند با گرم کردن مجدد چای فعال شوند و فرد را در معرض خطر عفونت قرار دهد.

– برنج

برنج یکی از خطرناک ترین غذاها برای گرم کردن مجدد است. وقتی برنج پخته شده در یخچال قرار می گیرد، باکتری باسیلوس سرئوس مقاوم در برابر حرارت روی آن رشد می کند. حتی اگر برنج گرم شود، هاگ ها زنده می مانند و ما را در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار می دهند.

علائم عفونت با این باکتری به صورت استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم ظاهر می شود. برای کاهش خطر عفونت، توصیه می شود برنج را به مدت دو ساعت پس از پخت در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

منبع: دیلی میل

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا