سلامت خانواده

این سبزی ویتامین C زیادی دارد و لاغرکننده است

به گزارش خبرنگار سلامت نیوز، کلم بروکلی فاقد چربی است و به طور کلی 90 درصد این سبزی را آب تشکیل می دهد.

این سبزی را می توان حتی به صورت خام، پخته، آب پز و بخارپز مصرف کرد، اگرچه مطالعات بسیاری مشخص کرده اند که بخارپز کردن فواید سلامتی بیشتری دارد.

کلم بروکلی یکی از غذاهای کم کربوهیدرات در نظر گرفته می شود و در هر فنجان کلم بروکلی خام تنها 3.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم وجود دارد. همچنین کلم بروکلی از جمله سبزیجاتی است که پروتئین نسبتا بالایی دارد و ۲۹ درصد وزن خشک آن را پروتئین تشکیل می دهد. این دو ویژگی کلم بروکلی آن را به سبزی مورد علاقه افرادی که می خواهند وزن کم کنند تبدیل می کند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا