این زنان نسبت به سایرین به احتمال زیاد شکستگی استخوان لگن دارند

گزارش اخبار آنلاینزنان متوسط که گوشت نمی خورند ممکن است شکستگی لگن بیشتری نسبت به زنانی که مرتباً گوشت یا ماهی مصرف می کنند ، داشته باشند. محققان فکر می کنند که BMI های کم (BMI) و کمبود مواد مغذی درگیر هستند.
یک مطالعه خطر شکستگی لگن را در بین گروه 6000 گیاهخوار ، ماهی و کسانی که هر از گاهی گوشت می خورند در مقایسه با زنانی که مرتباً گوشت می خورند ، ارزیابی کرده است. در طی یک دوره بیست ساله ، محققان شکستگی لگن را در بین گروهی از زنانی که مورد بررسی قرار گرفتند ، مشاهده کردند. طبق نتیجه گیری ، افزایش خطر شکستگی لگن فقط در بین افرادی که گیاهخوار بودند مشاهده شد.
این یافته ها حاکی از آن است که افرادی که دارای جرم کم چربی هستند ، در هنگام سقوط ، کمبود عضلات نسبت به استخوان های خود هستند و باعث می شوند استخوان ها ضربه بزنند و 2 ٪ از شکستگی های لگن را کاهش دهند.
گوشت و ماهی منابع عالی برای چندین ماده مغذی برای سلامت استخوان ، از جمله پروتئین ، ویتامین B و ویتامین D. است. اگرچه می توان بیشتر این مواد مغذی را از منابع گیاهی ، تخم مرغ و لبنیات دریافت کرد ، اما مطالعات قبلی نیز کمتر از این مواد مغذی نشان داده است در گیاهخواران
به گفته محققان ، تحقیقات بیشتری برای بررسی اینکه آیا نتایج مشابهی در بین مردان وجود دارد ، لازم است.
منبع: یدک
233233
منبع:خبرآنلاین