این رژیم خطرناک نیست

برخی دانشمندان معتقدند که رژیم غذایی کم به اندازه مصرف نمک زیاد خطرناک است.
Health News در یک خبرنامه نوشت: برای مدتی ، ویدئویی از Nusrat Gokche ، سرآشپز ترکی ، پاشیدن یک استیک بزرگ به روش خاص نمک ، بسیاری از افراد را در رسانه های اجتماعی دریافت کرد ، که باعث شد او نام مستعار “Saltbi” باشد ، اما نه فقط توجه او به جزئیات.
ما علی رغم هشدارهای فراوان ، با نمک وسواس داریم ، هنوز نمک زیادی مصرف می کنیم و به سلامتی خود آسیب می رسانیم. استدلال دیگر رواج داشته است و باعث شده است که ده ها سال تحقیق مورد سؤال قرار گیرد و سؤالاتی درباره افزودنی غذای محبوب ما که هنوز بدون جواب هستند ، سؤال شود.
سدیم ، عنصر اصلی نمک ، برای تنظیم تعادل مایعات بدن ، انتقال اکسیژن و مواد مغذی و انتقال الکتریکی در اعصاب ما ضروری است. بیشتر انسان ها بیشتر از مقدار توصیه شده نمک در طول تاریخ نمک مصرف کرده اند و مقامات بهداشتی در سراسر جهان تمام تلاش خود را می کنند تا به ما اجازه دهند نمک کمتری مصرف کنیم.
فقط یک چهارم از نمک روزانه ما با نمکی که به غذای خود اضافه کرده ایم تهیه می شود.
داستان وقتی پیچیده تر می شود وقتی تولید کنندگان به جای نمک روی برچسب های مواد غذایی می نویسند ، بنابراین ما فکر می کنیم نمک کمتری مصرف می کنیم. نمک از یونهای سدیم و کلرید تشکیل شده است. در 2.5 گرم نمک حدود 2 گرم سدیم وجود دارد. می سیمپکین ، متخصص تغذیه می گوید: “عموم مردم از این امر بی خبر هستند و فکر می کنند سدیم و نمک یکی هستند.” هیچ کس این را به شما نمی گوید. “
تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از حد نمک باعث فشار خون می شود ، که منجر به سکته مغزی و بیماری های قلبی می شود و همه کارشناسان قبول دارند که شواهد کافی در برابر مصرف نمک وجود دارد. هنگامی که نمک مصرف می کنیم ، بدن ما آب و فشار خون بالا می رود تا زمانی که کلیه ها دفع شوند. نمک زیاد در دراز مدت به رگهای ما فشار می آورد و سازمان بهداشت جهانی که تحت فشار خون بالا نامیده می شود ، باعث 2 ٪ انفارکتوس میوکارد و 2 ٪ از عوارض بیماری قلبی عروقی می شود.
در یک تجزیه و تحلیل گسترده بر اساس مطالعه ای که در طی 5 سال گذشته منتشر شده است ، مصرف فقط 5 گرم نمک در روز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 1 ٪ و خطر سکته مغزی تا 5 ٪ افزایش داده است.
همانطور که انتظار داریم ، دریافت نمک اثر معکوس دارد. در یک مطالعه هشت ساله از فشار خون و سایر عوامل بیماری قلبی عروقی و میانگین مصرف نمک ، محققان دریافتند که کاهش مصرف نمک تا 1.5 گرم در روز باعث کاهش فشار خون می شود و در نتیجه کاهش 5 ٪ خطر سکته های کشنده و کاهش 5 ٪ در بیماری قلبی.
اما ، همانطور که بسیاری از مطالعات مشاهده ای ، محققان دریافتند که اثرات کاهش مصرف نمک از سایر عادات رژیم غذایی و سبک زندگی دشوار است.
افرادی که به دریافت نمک خود توجه می کنند ، احتمالاً رژیم غذایی سالم تری دارند ، ورزش می کنند ، کمتر سیگار می کشند و الکل می نوشند.
کارآزمایی های تصادفی طولانی مدت افرادی که نمک بالایی مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که نمک کمتری مصرف می کنند می توانند علت و علت را تعیین کنند ، اما چنین تحقیقاتی به دلیل هزینه های مالی و ملاحظات اخلاقی بسیار نادر است.
فرانسیسکو کاپوچیو ، استاد قلب و عروق و اپیدمی در دانشگاه دانشگاه وارویک و محقق تحقیقات می گوید: “انجام یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده که نشان می دهد تأثیر مصرف نمک بر روی بدن کم و بیش غیرممکن است.”
“اما هیچ آزمایش تصادفی کنترل شده برای چاقی و دخانیات وجود ندارد ، اما همه ما می دانیم که آنها در حال مرگ هستند.”
شواهد مشاهده ای زیادی وجود دارد. در اواخر دهه 1980 ، هنگامی که دولت ژاپن کمپین را برای ترغیب مردم برای کاهش مصرف نمک خود آغاز کرد ، از این طریق میزان میزان دریافت نمک روزانه به 0.5 تا 5 گرم در روز کاهش می یابد. در عین حال ، فشار خون مردم کاهش یافته و افت سکته مغزی 5 ٪ مشاهده شد. در فنلاند ، نمک از 5 گرم در اواخر دهه 1980 به 2 گرم در سال رسیده است و در نتیجه کاهش 2 تا 5 ٪ در سکته مغزی و بیماری قلبی در همان زمان انجام می شود.
سکته های مختلف
یکی دیگر از عوامل پیچیده در تأثیر نمک بر فشار خون و سلامت قلب این است که این اثر در هر فرد متفاوت است.
تحقیقات نشان می دهد که حساسیت به نمک در افراد مختلف متفاوت است و بستگی به عواملی از قبیل منشأ نژادی ، سن ، شاخص توده بدنی ، سابقه خانواده و فشار خون بالا دارد. برخی از مطالعات نشان می دهد که افرادی که نسبت به نمک بسیار حساس هستند ، بیشتر به دلیل مصرف نمک در معرض خطر فشار خون بالا هستند.
در حقیقت ، برخی از دانشمندان اکنون استدلال می کنند که رژیم غذایی کم نمک به اندازه نمک زیاد است. به عبارت دیگر ، یک آستانه U از پایین با خطر خطر از هر دو طرف وجود دارد.
به عنوان مثال ، در یک تجزیه و تحلیل گسترده ، آنها رابطه بین مصرف نمک کم و بیماری و مرگ ناشی از بیماری های قلبی را پیدا کردند. محققان معتقدند مصرف کمتر از 1.5 گرم یا مصرف بیش از 2.5 گرم نمک روزانه منجر به نتایج ناگوار برای سلامتی ما می شود.
یک مطالعه دیگر در مورد بیش از 5000 نفر یافته های مشابهی را نشان داد: رابطه بین مصرف نمک کم ، کمتر از 1.5 گرم در روز و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ در افراد مبتلا به فشار خون بالا و افراد مبتلا به فشار خون بالا در مقایسه با مصرف “متوسط” تا 1.5 گرم نمک در روز (حدود 0.5 Teaspoons). این نمک متوسط دو برابر نمک مصرف شده در انگلیس است.
اندرو موتا ، رئیس این تحقیق و متخصص تغذیه در دانشگاه مک مستر انتاریو ، نتیجه می گیرد که کاهش مصرف نمک از مصرف زیاد به مصرف متوسط باعث کاهش فشار خون می شود ، اما هیچ فایده ای جز سلامتی ما ندارد. افزایش نمک از کم به متوسط ممکن است اثر مشابهی داشته باشد.
وی می گوید: “پیدا کردن یک نقطه تعادل در وسط چیزی است که برای هر ماده مغذی ضروری است زیرا ما با مصرف کم مسموم و کمبود داریم.” سطح بهینه همیشه در وسط است. “
اما همه موافق نیستند.
Capuchio شکی ندارد که کاهش مصرف نمک باعث کاهش فشار خون در همه افراد می شود ، نه فقط افرادی که بیش از حد مصرف می کنند. وی می گوید: موجی از تحقیقات در سالهای اخیر به این نتیجه رسیده است که این یافته ها کم است و شامل شرکت کنندگان است که پیشینه این بیماری را دارند یا داده های تحقیق موجود ناقص است ، از جمله مطالعه شرکت کنندگان در آزمایش ادرار روزه به جای معیارها برای چندین آزمایش در طی 4 ساعت.
سارا استنر ، مدیر علمی بنیاد خیریه تغذیه انگلیس ، موافق است که بسیاری از شواهد نشان می دهد که کاهش مصرف نمک در افراد مبتلا به فشار خون بالا باعث کاهش فشار خون و بیماری های قلبی می شود. تعداد افرادی که روزانه کمی نمک مصرف می کنند بسیار کم است. این مقدار در برخی تحقیقات به طرز خطرناکی کم بوده است.
استنر می گوید تعیین میزان نمک مصرف شده به دلیل نمک خریداری شده دشوار است.
او می گوید: “ما در غذاهای روزانه نمک زیادی مصرف می کنیم.” به همین دلیل ، اصلاحات تولید مواد غذایی بهترین راه برای کاهش مصرف نمک در کشور است که در انگلیس اتفاق افتاده است. “
کارشناسان دیدگاه های متناقض در مورد اینکه آیا مصرف بیش از حد نمک توسط یک رژیم غذایی سالم و ورزش جبران می شود ، دارند. برخی از آنها ، مانند استنر ، می گویند رژیم غذایی پر پتاسیم موجود در میوه ها ، سبزیجات ، دانه های خوراکی و آجیل می تواند اثرات مضر نمک را بر فشار خون جبران کند.
سئو متوس ، استاد اقتصاد بهداشت در دانشگاه لنکستر ، توصیه می کند که ما باید از نمک پنهان در رژیم غذایی خود آگاه باشیم ، نه اینکه سعی در جلوگیری از آن داشته باشیم.
متوس می گوید: “مشکلات نمک اضافی شبیه به مصرف نمک کم است ، اما ما هنوز هم برای درک آن باید تحقیقات بیشتری انجام دهیم.” بدن یک فرد سالم می تواند مقدار کمی نمک را تنظیم کند. “ما باید بدانیم که بیش از حد مصرف نمک مضر است ، اما نباید آن را به طور کامل از رژیم غذایی خود خارج کنیم.”
علیرغم تحقیقات اخیر که در مورد خطرات رژیم غذایی کم نمک و همچنین تفاوت های فردی بین افراد در مورد حساسیت به نمک هشدار می دهد ، بهترین نتیجه این است که بدون شک میزان مصرف نمک بیش از حد فشار خون را افزایش می دهد.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین