این روغن چاق نیست!

در رژیم های غذایی ، خوردن برنج همیشه ممنوع است. هرچه رژیم و ورزش خوبی داشته باشید ، فقط یک یا دو وعده برنج بخورید تا تمام تلاش خود را هدر دهید. برنج یک پای ثابت از سفره های ایرانی است که از بین بردن آن معمولاً دشوار است. بنابراین بهتر است روش پخت و پز برنج را تغییر دهید تا از مزایای برنج و نه چاق لذت ببرید.
ایران در یک خبرنامه نوشت: محل برنج در رژیم غذایی بیش از حد ، چربی های اشباع نشده ، کالری زیاد و پرخوری عوامل مهمی در چاقی است. در ایران ، برنج یکی از غذاهای ثابت و دائمی سفره ها است. در اروپا و ایالات متحده ، حتی برنج کمتری نیز مصرف می شود ، اما هنوز هم بخش بزرگی از رژیم غذایی روزانه را تشکیل می دهد.
هر فنجان برنج پخته شده از 5 کالری تشکیل شده است که نشاسته زیادی نیز دارد. خطر ابتلا به دیابت توسط برنج افزایش می یابد. جذب نشاسته در رژیم های غذایی همیشه ممنوع است. هرچه رژیم و ورزش خوبی داشته باشید ، فقط یک یا دو وعده برنج بخورید تا تمام تلاش خود را هدر دهید.
برنج یک پای ثابت از سفره های ایرانی است که از بین بردن آن معمولاً دشوار است. بنابراین بهتر است روش پخت و پز برنج را تغییر دهید تا از مزایای برنج و نه چاق لذت ببرید. سدیم بیش از حد ، چربی های اشباع نشده ، کالری زیاد و پرخوری عوامل مهمی در چاقی است. در ایران ، برنج یکی از غذاهای ثابت و دائمی سفره ها است. در اروپا و ایالات متحده ، حتی برنج کمتری نیز مصرف می شود ، اما هنوز هم بخش بزرگی از رژیم غذایی روزانه را تشکیل می دهد. هر فنجان برنج پخته شده از 5 کالری تشکیل شده است که نشاسته زیادی نیز دارد.
خطر ابتلا به دیابت توسط برنج افزایش می یابد. نشاسته ای که از طریق برنج جذب می شود به مرور زمان قند و چربی می شود.
برنج به راحتی هضم می شود زیرا بیشتر از نشاسته است. نشاسته به سرعت گلوکز یا قند می شود و در خون شناور می شود. این قند را می توان در کبد و عضلات به عنوان گلیکوژن ذخیره کرد. گلوکز اضافی در بدن باقی مانده است. این یکی از دلایل اصلی چاقی است. دانشمندان در تلاشند تا میزان نشاسته موجود در برنج را کاهش دهند تا مصرف آن باعث چاقی نشود.
روشهای پخت و پز برنج یکی از عوامل مؤثر بر خواص برنج است. روش پخت و پز مناسب را می توان کاهش یا افزایش داد. می توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری روغن نارگیل برای نیم فنجان برنج خشک ، کالری را کاهش دهید. یک قاشق چایخوری روغن نارگیل را در آب جوش بریزید ، سپس برنج خشک شده را اضافه کرده و برنج سنتی را بپزید.
بعد از پخت ، برنج را به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید ، سپس بپزید. آزمایشات نشان داده است که این روش کالری برنج پخته شده را 5 ٪ به 5 ٪ کاهش می دهد. این باعث افزایش نشاسته مقاوم در برابر برنج می شود. نشاسته مقاوم از طریق روده کوچک هضم نمی شود و میزان گلوکز اضافی افزایش نمی یابد. این روش باعث سوزاندن چربی می شود.
روغن نارگیل چه کاری انجام می دهد؟
در طی فرآیند پخت و پز ، روغن نارگیل وارد نشاسته برنج می شود. این باعث می شود قند موجود در نشاسته باشد و هضم آن را آسان تر می کند. هنگامی که برنج پخته شده را در یخچال قرار می دهید ، مولکول های نشاسته خواص خود را از دست می دهند. هنگام خوردن برنج ، نشاسته ناقص که توسط روغن نارگیل شکسته می شود ، روی بدن شما تأثیر نمی گذارد. با استفاده از این روش پخت ، نیازی به برنج از رژیم غذایی ندارید. از دیگر خصوصیات برنج که در صورت نشاسته برنج در بدن شما مشکل ایجاد نمی کند ، از آن لذت می برید.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین