سلامت خانواده

این روغن مغز را در دوران پیری تقویت می کند

به گزارش خبرآنلاین، محققان دریافتند در میان بیش از 2000 فرد میانسال، افرادی که سطح اسیدهای چرب امگا 3 در خونشان بالاتر است، در تست های مربوط به مهارت های فکری خاص عملکرد بهتری داشتند. آنها همچنین دارای بافت ضخیم تری در ناحیه مغز مرتبط با حافظه بودند که معمولاً زمانی که افراد مسن دچار زوال عقل می شوند نازک می شود.

به گزارش مهر، اسیدهای چرب امگا 3 به ویژه دو نوع معروف به DHA و EPA در ماهی های چرب مانند سالمون، تن، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین به وفور یافت می شود. آنها همچنین می توانند از طریق مکمل های روغن ماهی به دست آیند.

تعدادی از مطالعات دریافت بیشتر امگا 3 را با عملکرد بهتر مغز و حتی کاهش خطر زوال عقل مرتبط دانسته اند.

کلودیا ساتیزابال، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه تگزاس، گفت: میانسالی زمانی است که ممکن است اولین علائم پیری غیرطبیعی مغز ظاهر شود. بنابراین باید به این فکر کنیم که در میانسالی چه کاری می توانیم انجام دهیم تا از سلامت مغز خود حمایت کنیم.

تیم تحقیقاتی داده های 2183 نفر را برای مطالعه قلب تجزیه و تحلیل کرد. شرکت کنندگان که به طور متوسط ​​46 سال سن داشتند، تحت اسکن MRI مغز و تست های استاندارد مهارت های حافظه و تفکر قرار گرفتند. سطح خونی DHA و EPA آنها نیز اندازه گیری شد.

به طور کلی، محققان دریافتند، 75 درصد از شرکت کنندگان با سطوح امگا 3 بالاتر از نظر مغزی بهتر از 25 درصد با سطوح پایین امگا 3 عمل کردند.

همچنین، گروهی که بالاترین سطح امگا 3 را داشتند، حجم بافت بیشتری را در هیپوکامپ مغز نشان دادند. ناحیه ای که در حافظه نقش دارد و یکی از اولین مناطق مغز است که در هنگام ابتلا به زوال عقل آسیب می بیند.

افرادی که سطح امگا 3 بالاتری داشتند نیز در آزمون های استدلال انتزاعی بهتر از همتایان خود عمل کردند.

ساتیزابال افزود: «مطالعات دیگر امگا 3 را با قدرت ذهنی بیشتر مرتبط دانسته‌اند و تحقیقات روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که اسیدهای چرب التهاب را کاهش می‌دهند و سلول‌های هیپوکامپ را از مرگ محافظت می‌کنند و در عین حال آنها را تقویت می‌کنند».

سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می کند که روزانه بیش از 3 گرم EPA و DHA از غذاها و مکمل ها مصرف نکنید، مگر اینکه از نظر پزشکی تجویز شده باشد.

به گفته محققان، یک رژیم غذایی خوب برای مغز شامل مقدار زیادی سبزیجات (به ویژه سبزیجات مانند بروکلی و سبزیجات برگدار)، میوه ها (به ویژه انواع توت ها)، غلات کامل غنی از فیبر، آجیل و سایر چربی های خوب مانند چربی های موجود در روغن زیتون و آووکادو است. . است.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا