سلامت خانواده

این دانه پر از ویتامین است و دارای خواص شگفت انگیزی است

دانه چیا از خانواده نعناع است و یک گیاه بومی مکزیک و گواتمالا است که به دلیل خاصیت مفید آن به عنوان یک منبع غذایی محبوب شناخته می شود.

به گفته مهر ، بذر از نظر اندازه بسیار كوچك است و در هر دو سیاه و سفید و گاه خاکستری ، قرمز و قهوه ای دیده می شود. پوسته بیرونی خشک و سفت و سخت این تخم مرغ هنگام قرار دادن در آب با جذب آب متمرکز می شود. دانه های چیا سرشار از فیبر ، پروتئین ، اسیدهای چرب امگا -3 ، امگا -3 و امگا -3 ، ویتامین های C و B و مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم و روی هستند.

این خصوصیات غذایی باعث شده است که دانه های چیا منبع مهمی از انرژی ، سلامت قلبی عروقی ، کنترل قند خون ، افزایش سیری و حمایت از سلامت استخوان و رشد عضلات باشد. این دانه را می توان در خام یا پخته شده یا پودر استفاده کرد. دانه های چیا در افراد مسن ، ورزشکاران ، افرادی که به کاهش وزن علاقه دارند و همچنین در رژیم های وگان و گیاهخواری بسیار محبوب هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا