سلامت خانواده

این دانه های کوچک مغز را تقویت می کنند

تخم مرغ کنجد ، که به عنوان ریحان شیرین نیز شناخته می شود ، گیاهی از خانواده نعناع است. این گیاه در مناطق استوایی رشد می کند و به مدت 2 تا 6000 سال در پاکستان ، ایران ، هند و آسیای جنوب شرقی کشت شده است. تخم مرغ بیضی بیضی ، کوچک و متخلخل است و اندازه آن بسته به منطقه و کشور کشت آنها متفاوت است.

مواد معدنی مانند کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، آهن و اسید فولیک به وفور در تخم های کنجد یافت می شوند. به همین دلیل ، تخم مرغ به سلامت دندان و استخوان کمک می کند. استفاده از تخم مرغ کنجد همچنین هورمون ها و آنزیم ها را تقویت کرده و فعالیت مغز را بهبود می بخشد.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا