این بهتر توسط ویتامین D جذب می شود

متخصصان تغذیه هشدار می دهند که مصرف نادرست ویتامین D می تواند تأثیر آن بر سلامتی را کاهش دهد و نکات مهمی برای افزایش جذب این ویتامین وجود دارد.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: مصرف مکمل هایی مانند ویتامین D تأثیر زیادی بر سلامت بدن دارد ، اما استفاده نادرست از این مکمل ها می تواند تأثیر آن را کاهش دهد.
ویتامین D ویتامین D محلول در چربی است و براساس گزارش “این را بخورید ، نه آن” باید از منابع چربی سالم استفاده شود.
به گفته متخصصان تغذیه ، ویتامین D در صورت ترکیب با چربی های سالم بهتر جذب می شود. چربی هایی مانند روغن زیتون ، آووکادو و بذر کتان نمونه هایی از چربی های مفید هستند که می توانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.
یک مطالعه در سال 2 نشان داد که غذاهایی که حدود 5 گرم چربی دارند می توانند به جذب بهتر ویتامین D کمک کنند ، به عنوان مثال مصرف ماهی ، آجیل یا کره آجیل طبیعی می تواند مؤثر باشد.
مقدار توصیه شده ویتامین D برای افراد بین 1 تا 2 سال 2 واحد بین المللی (IUS) در روز است که برای افراد بالای 5 سال به 2 IU افزایش می یابد.
مهم است که از منابع چربی سالم استفاده کنید تا از فواید ویتامین D به طور کامل بهره برداری کنید تا بدن بتواند آن را به طور مؤثر جذب کرده و از آن استفاده کند.
منبع:خبرآنلاین