بهداشت و درمان

این باکتری‌های دهانی می‌توانند مغز را از بین ببرند

محققان گزارش دادند كه تغییرات خاص در این باكتریها با كاهش شناختی در پارکینسون همراه است.

محققان دریافتند که به ویژه ، باکتریهای مضر که از روده منتقل می شوند مربوط به زوال عقل بیماران پارکینسون از مشکلات حافظه خفیف است.

یک محقق ارشد آزمایشگاه زیست شناسی کالج کینگ لندن گفت: “ما هنوز نمی دانیم که آیا باکتری ها به دلیل باکتری های پارکینسون باعث کاهش شناختی می شوند یا تغییر در بدن ایجاد می کنند ، اما یافته های ما نشان می دهد که آنها ممکن است نقش فعالی در بدتر شدن داشته باشند.”

پارکینسون یک اختلال مغزی است که در درجه اول با مشکلات حرکتی مانند لرزش ، سفتی و دشواری در تعادل و هماهنگی همراه است.

اما طبق گفته موسسه ملی پیری ، با پیشرفت این بیماری ، بیماران احتمالاً مشکلات حافظه دارند.

سعید شعئی ، محقق ارشد و رهبر آزمایشگاه زیست شناسی در کالج کینگ لندن گفت: “روده باکتریایی و جامعه انسانی به طور فزاینده ای با بیماریهای عصبی مرتبط هستند.”

شوایی افزود: “اختلالات در محور روده مغز می تواند باعث التهاب و پاسخ های ایمنی شود که منجر به آسیب عصبی می شود.” “یک باکتری متداول از بیماری لثه مانند پورفوموناس ginghivalis به عنوان یک عامل بالقوه آلزایمر کشف شده است.”

برای این مطالعه ، باکتری های روده و دهان در بین 3 نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت ، از جمله 2 بیمار پارکینسون با اختلال خفیف شناختی و 2 بیمار پارکینسون مبتلا به زوال عقل.

محققان تفاوتهای روشنی در نوع و عملکرد باکتری ها بین گروه ها کشف کردند.

در افرادی که دارای اختلال شناختی هستند ، روده حاوی باکتری های مضر تر است- از جمله بسیاری از سویه ها که احتمالاً از دهان حرکت می کنند.

محققان گفتند که این باکتری ها با سموم جایگزین شده اند که می توانند به بافت روده آسیب برساند ، التهاب را افزایش داده و احتمالاً بر مغز تأثیر می گذارد.

“این سموم می توانند به عنوان نشانگرهای بیولوژیکی برای شناسایی خطر بیشتر زوال عقل در پارکینسون مورد استفاده قرار گیرند.” در آینده نیز ممکن است اهداف درمانی جدید باشد که با تغییر محیط روده از مغز محافظت می کنند. “

محققان گفتند که این یافته ها همچنین اهمیت رفتارهای سبک زندگی سالم را برای افراد مبتلا به پارکینسون نشان می دهد ، مانند داشتن رژیم غذایی مناسب و حفظ بهداشت دهان و دندان.

شوایی افزود: “یافته های ما نشان می دهد که ترویج میکروبیوم های سالم از طریق مراقبت مداوم از دهان ، رژیم غذایی متعادل و مداخلات پروبیوتیکی بالقوه هدفمند می تواند از مدیریت بهتر این بیماری در پارکینسون پشتیبانی کند.”

محققان گفتند که تحقیقات آینده بررسی می کند که چگونه این باکتری ها و سموم ممکن است بر عملکرد مغز تأثیر بگذارند و اینکه آیا تغییرات شیوه زندگی می تواند به کندی کمک کند یا از زوال عقل در بیماران پارکینسون جلوگیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا