سلامت خانواده

این افراد نباید میوه را با پوست بخورند

به گفته کارشناسان موسسه آلرژی غذایی لس آنجلس، لازم نیست پوست نازک میوه را جدا کنید. با این حال، پوست کندن گلابی، سیب، گیلاس، هلو و کیوی ممکن است خطر واکنش های آلرژیک شدید را در برخی افراد کاهش دهد. بنابراین خوردن میوه های پوست کنده برای افرادی که به گرده آلرژی ندارند بی خطر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ برخی مطالعات نشان داده اند که پوست میوه ها و توت ها بیشتر از خود میوه حاوی ترکیبات فنلی است. بر اساس یافته های محققان، فنل ها دارای اثرات ضد التهابی و ضد میکروبی هستند و همچنین از سلول ها در برابر آسیب توسط اشکال خاصی از اکسیژن محافظت می کنند. از سوی دیگر، دانشمندان دیگر می گویند که پوست میوه ها و سبزیجات ممکن است حاوی آفت کش ها و مواد سمی باشد که برای از بین بردن آفات و پاتوژن های گیاهی استفاده می شود. فقط تمیز کردن مناسب و با کیفیت می تواند این آلودگی ها را از بین ببرد.

به گفته کارشناسان موسسه آلرژی غذایی لس آنجلس، خوردن میوه با پوست یا بدون پوست به ترجیحات شخصی بستگی دارد. تنها گروهی از افرادی که به آنها توصیه می شود از پوست کندن میوه خودداری کنند، افراد مبتلا به آلرژی هستند. احتمال بروز واکنش حاد در افراد مبتلا به سندرم آلرژی غذایی گرده بیشتر است. واقعیت این است که آلرژن های غذایی موجود در میوه ها از نظر ساختار شبیه به آلرژن های موجود در علف و گرده هستند.

سندرم آلرژی غذایی به ندرت منجر به آنافیلاکسی، یک واکنش حاد تهدید کننده زندگی می شود. اما برای پیشگیری از کهیر، خارش و مشکلات معده به افراد مبتلا به آلرژی توصیه می شود پوست گلابی، سیب، گیلاس، هلو و کیوی را مصرف کنند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا