این افراد نباید به کنجد دست بزنند
به گزارش خبرآنلاین، دانه های کنجد در دسته آجیل ها و دانه ها قرار می گیرند و سرشار از چربی های غیراشباع هستند. به گفته انجمن قلب آمریکا، غذاهایی که حاوی چربی های تک اشباع یا غیراشباع هستند به کاهش کلسترول بد کمک می کنند و بر سلامت قلب تأثیر می گذارند و عملکرد شناختی مغز را بهبود می بخشند. به گفته آنها مصرف روزانه تا دو قاشق غذاخوری کنجد به همراه سالاد و سبزیجات می تواند به سلامت بدن کمک کند.
وی بیان کرد: 30 گرم کنجد حدود 3.5 گرم فیبر دارد و افراد بسته به جنسیت می توانند روزانه 22 تا 34 گرم فیبر مصرف کنند.
به گزارش ایسنا، اما این یک روی این محصول غذایی پرطرفدار است و با وجود تمام فوایدی که دارد، برخی افراد اجازه استفاده از آن را ندارند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده کنجد را به عنوان نهمین آلرژن اصلی (بعد از شیر، تخم مرغ، برخی ماهی ها، صدف ها مانند خرچنگ و میگو، مغزهای درختی مانند بادام، گردو و بادام هندی، بادام زمینی، گندم و سویا) اعلام کرده است. بنابراین اگر آلرژی دارید در مصرف این ماده غذایی مانند سایر محصولات حساسیت زا دقت کنید.
به گفته این سازمان، کسانی که از بیماری التهابی روده رنج می برند، نباید آجیل و دانه ها از جمله کنجد مصرف کنند. در همین حال، کنجد حاوی اگزالات است و می تواند سنگ کلیه را تشدید کند. به همین دلیل بهتر است افراد مبتلا به سنگ کلیه و کسانی که سابقه این بیماری را دارند کنجد را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین