این افراد زودتر به آلزایمر آلوده می شوند
به گفته محققان ، افرادی که گوشت قرمز و فرآوری شده زیادی مصرف می کنند ، احتمالاً دچار زوال عقل هستند.
محققان دریافتند که خوردن بیش از یک وعده غذایی گوشت قرمز در روز- به اندازه قالب صابون- با افزایش 5 ٪ در خطر بدتر شدن شناختی همراه است. و خوردن بیش از یک چهارم وعده غذایی روزانه گوشت قرمز فرآوری شده – بیکن ، سوسیس ، سگهای داغ و مانند آن – خطر زوال عقل را تا 5 ٪ افزایش می دهد و خطر وخیم شدن شناختی تا 5 ٪ است.
علاوه بر این ، به نظر می رسد که مغز مردم با هر وعده غذایی اضافی گوشت قرمز روزانه پیرتر می شوند.
از طرف دیگر ، نتایج نشان می دهد که جایگزینی گوشت قرمز با مغز و حبوبات خطر پیری زودرس مغز را کاهش می دهد.
“دستورالعمل های رژیم غذایی بر کاهش خطرات بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت تمرکز دارد ، در حالی که سلامت شناختی با وجود ارتباط آنها با این بیماری ها کمتر مورد بحث قرار می گیرد.”
وانگ گفت: “ما امیدواریم که نتایج ما توجه بیشتری به رابطه بین رژیم غذایی و سلامت مغز را ترغیب کند.”
برای این مطالعه ، محققان داده های نزدیک به 5 پرستار و متخصص بهداشت را که در پروژه های تحقیقاتی طولانی مدت برای ردیابی سلامت و سبک زندگی شرکت کرده اند ، تجزیه و تحلیل کردند.
نتایج نشان داد که برای هر وعده غذایی اضافی گوشت قرمز ، افراد حدود 2.5 از نظر توانایی شناختی و حافظه کلامی پیرتر بودند.
با این حال ، محققان دریافتند که جایگزینی یک وعده غذایی در روز با آجیل یا لوبیا خطر ابتلا به زوال عقل را تا 5 ٪ کاهش داده و تا 5 ٪ کاهش شناختی را کاهش می دهد.
این مطالعه نشان می دهد که جایگزینی گوشت با آجیل یا لوبیا نیز حدود 2.5 سال مغز را کند می کند.
محققان حدس می زنند که گوشت قرمز با تأثیرگذاری بر باکتری های ناسالم روده ممکن است به مغز آسیب برساند.
یکی از محصولات جانبی تجزیه گوشت قرمز توسط باکتری های روده ، تریاتیل آمین N-oxide ، می تواند با ترویج پلاک های آمیلوئید بتا بتا و تاو ، که مشخصه بیماری آلزایمر سمی است ، به سلامت مغز آسیب برساند.
به گفته محققان ، چربی اشباع شده و نمک موجود در گوشت قرمز فرآوری شده نیز ممکن است بر سلامت سلول مغز تأثیر بگذارد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین