سلامت خانواده

ایران یکی از دو کشور اول در منطقه مدیترانه شرقی در صنایع غذایی است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمحمد رضا Zaqqandi دوشنبه 21 ژوئن در چهارمین کنفرانس جهانی ایمنی مواد غذایی در کنفرانس بین المللی IRIB گفت: “متأسفانه ، ما وضعیت شاخص های بهداشتی را که کشور را به وجود آورده است ارائه نکرده ایم.” ، به عنوان مثال ، وضعیت مرگ و مایه مادران باردار که در حال حاضر 5000 تولد زنده و البته بخش ما اولین کشورهای جهان هستیم ، چرا ارائه نمی شود؟ در حالی که وضعیت کشور ما در این شاخص ها در سال شماره 1 و 2 به سازمان بهداشت جهانی گزارش نشده است.

وی ادامه داد: در شاخص مرگ و مایه نوزادانی که کاهش قابل توجهی در کشور داشته اند ، طی سه سال گذشته توسط کشور ما در جهان فراهم نشده است. با دیپلماسی بهداشت ، ما باید سطح علمی کشور را در زمینه غذا به روز کنیم و از دانش دیگران استفاده کنیم تا بتوانیم صادرات را تقویت کنیم. مبنای صادرات اثبات این است که غذای ایرانی با کیفیت و سالم است.

وزیر بهداشت با اشاره به شعار روز جهانی ایمنی مواد غذایی امسال گفت: “سرمایه گذاری در تولید بر اساس شعار امسال این روز است.” استفاده از دانش در تولید و نظارت مواد غذایی و همچنین کالری مجاز و کیفیت غذا و نان بسیار مهم است. اگر به جای دانستن غذا روی بازار تمرکز کنیم ، چاقی و کودکان مبتلا به کبد چرب و بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا ، دیابت و انواع بیماری ها را می بینیم.

وزیر بهداشت با اشاره به شیوع بالای گواتر در کشور در دهه های گذشته ، خاطرنشان کرد: در آن زمان ما افراد زیادی را در مراکز پزشکی دیدیم که توده های بزرگی در گردن خود داشتند و گواتر داشتند که با اصلاحات ، علمی ، عمومی و جامعه کار می کردند. سرایدارYAD به نمک اضافه شده است ، و امروز ، به عنوان جراح ، من دیگر یک مورد از این بیماری را نمی بینم و اگر تیروئید را انجام دهیم ، عمدتاً مربوط به سرطان تیروئید است.

Zaqqandi وظیفه وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی در تهیه غذای سالم از اهمیت برخوردار بود و گفت که فرآیندها و کیفیت مواد غذایی ، نان ، روغن ، پروتئین و شکر باید بهبود یافته و بهبود یابد. سبد غذایی تعریف شده علمی برای کودکان مهم است.

او تأکید کرد با استعداد این گروه در زمینه غذا کودکان هستند زیرا به آنها غذا داده می شود و مجاز به انتخاب و شناسایی مواد غذایی نیستند و به آنها عادت کرده اند و ممکن است در بزرگسالی با چاقی ، فشار خون بالا و دیابت روبرو شوند که ریشه در عادات غذایی از کودکی دارد.

وزیر بهداشت اظهار داشت که ایمنی مواد غذایی به معنای سلامت مواد غذایی و سموم دفع آفات مجاز است. ای وی افزود: وزارت بهداشت 6000 واحد تولید مواد غذایی را با حدود 2 نیروی انسانی و ظرفیت 4 آزمایشگاه نظارت کرده است. کارخانه ها همچنین نقش مهمی در بهبود کیفیت مواد غذایی با واحدهای تحقیق و توسعه دارند.

Zaqqandi وی گفت ، با اشاره به اهمیت ایمنی ، کیفیت و انرژی و کالری مواد غذایی ، تهیه غذای سالم نتیجه کار مشترک در کاشت ، برداشت ، تولید و مشارکت صنایع ، وزارتخانه هایی مانند جهاد کشاورزی ، صنعت ، اقتصاد و سلامت است. این مجموعه ادامه برای تهیه غذاهای سالم و با کیفیت به افراد است.

وی افزود: تهیه غذای سالم به تنهایی وظیفه وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی نیست ، و افزود: “تهیه غذای سالم ، کار تیمی و کارهای جمعی برای دستیابی به این هدف باید انجام شود.” یک غذای سالم و با کیفیت مانند کالری مورد نیاز بدن ، به ویژه برای کودکان است.

وزیر بهداشت با اشاره به تأکید زیاد بر آموزه های دینی بر روی غذا ، گفت: “یکی از تأکیدات بر آنچه می خورید است.”

Zaqqandi وی گفت: “خوشبختانه ، کارهای خوبی در شورای عالی بهداشت و امنیت غذایی انجام شده است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا