ایران می تواند الگویی برای ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد – خبرگزاری مهر ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، آرمان زرگران هدف از برگزاری این سمپوزیوم را فراهم کردن بستری برای کارشناسان علمی کشورهای مختلف برای بیان دیدگاه ها و راهکارهایی دانست که برای ادغام طب سنتی در نظام سلامت کشورشان به کار گرفته شده است.
رئیس سمپوزیوم بین المللی چشم سبک سیاستگذاری، قانونگذاری و مقررات طب سنتی گفت: هدف ما این است که زمینه را برای کارشناسان علمی کشورهای مختلف فراهم کنیم تا نظرات و راهکارهایی را که برای ادغام طب سنتی در نظام سلامت کشورشان به کار گرفته شده است، بیان کنند. تا بتوانیم بهترین راه ها را برای تسهیل مسیر ادغام و بهره مندی مردم از بهترین خدمات طب سنتی بیابیم و ضمن کاهش چالش های این حوزه، موضوعات مختلف را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. برو بیایید پرداخت کنیم
زرگران ادامه داد: این سمپوزیوم در قالب 5 پانل1 و 2 آذرماه در هتل قلب برگزار می شود پانل مربوط به سیاست گذاری برای ادغام طب سنتی در نظام سلامت خواهد بود. پانل بیشتر در مورد آموزش عالی طب سنتی و یک پانل به تنظیم مقررات و قوانین برای ادغام خدمات درمانی، بهداشتی و طب سنتی و آخرین پانل همچنین به مقررات و قوانین مربوط به داروهای طبیعی و سنتی و محصولات می پردازد. همچنین میهمانان در روز آخر از مراکز مرتبط طب سنتی بازدید خواهند کرد.
مشاور بین الملل دفتر پزشکی ایران با اشاره به مهمانان شرکت کننده در این سمپوزیوم گفت: مهمانان و سخنرانان این سمپوزیوم به صورت حضوری و آنلاین در این برنامه شرکت می کنند. مهمانانی از جمله رئیس واحد طب سنتی سازمان جهانی بهداشت و مهمانانی از هند، چین، کره جنوبی، اتریش، کنیا، تایلند و اندونزی و همچنین سخنرانانی از امارات، برزیل، یونان، آفریقای جنوبی، اندونزی داریم. و آمریکا
رئیس سمپوزیوم بین المللی چشم سبک سیاست گذاری، قانون گذاری و مقررات طب سنتی افزود: در این دو روز با حضور شرکت کنندگانی از ایران؛ ما میزبان سخنرانی های مهمانان داخلی و خارجی هستیم و همچنین از خلاصه مقالات ارائه شده در بخش پوستر استقبال می کنیم. از بین پوسترهایی که برای ما ارسال شد، 17 پوستر برای ارائه در همایش با نظر کارشناسان انتخاب شد.
با اشاره به جایگاه ایران به عنوان کشوری که طب سنتی در آن قانونی و در نظام سلامت ادغام شده است؛ وی تصریح کرد: ایران الگوی خوب و پیشرو در زمینه طب سنتی است و می تواند الگویی برای توسعه و ادغام طب سنتی و مکمل در نظام سلامت سایر کشورهای منطقه باشد.