ایران در جمع 10 کشور برتر تولیدکننده داروی حیاتی بیهوشی

برای اولین بار در کشور ، تولید و بسته بندی یک داروی حیاتی و بیهوشی عمومی در مرکز فناوری های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد و ایران با تولید بیهوشی حیاتی به 10 کشور برتر تولید این داروی حیاتی پیوست. این دارو که در تمام جراحی ها ، چه در جراحی های سرپایی و چه سنگین و طولانی مدت استفاده می شود ، پس از فرآیند تولید وارد فرآیند بسته بندی و برچسب زدن می شود.
ایزوفلوران یک داروی محبوب است که در بیهوشی عمومی مورد استفاده قرار می گیرد ، از جمله محصولات خطرناک یا پرخاشگرانه که اکنون در کشور بومی سازی شده اند و به سطحی رسیده اند که می تواند در جوامع علمی و تخصصی جهانی ارائه شود. این کشور در خاورمیانه هیچ تولید کننده ای ندارد و تعداد محدودی از کشورها می توانند آن را در سراسر جهان تأمین کنند.
مزیت مهم تولید داخلی ایزوفلوران کاهش دوره بهبودی بیمار پس از عمل است. با استفاده از این دارو ، بیماران در مدت زمان کمتری هوشیاری به دست می آورند و نیازی به ماندن در بستری در بیمارستان ندارند. این ویژگی می تواند نقش مهمی در افزایش بهره وری سیستم بهداشتی و کاهش شغل تختخواب بیمارستان داشته باشد.
مرکز توسعه فناوری داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران نقش مهمی در توسعه صنعت داروسازی این کشور دارد و منبع تولید 170 محصول دارویی در کشور بوده است. بسیاری از این داروها برای اولین بار در همان مرکز طراحی و تولید شده اند و با جلوگیری از خروج ارز در اقتصاد دارویی این کشور نقش بسزایی داشته اند.
تولید ایزوفلوئوری از زمانی آغاز شد که این کشور در جنگ شرکت کرد ، اما مقامات گفتند که فعالیت ها حتی در 12 روز اول جنگ متوقف نمی شود. در این مدت ، تجزیه و تحلیل کیفی دارو برای آماده سازی محصول نهایی برای ورود به بازار با استانداردهای لازم انجام شد.
در حال حاضر ، 16 شرکت دانش دارویی در مرکز توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران فعال هستند که بیش از 1.5 میلیون دلار صادر کرده است. این دستاوردها نوید آینده ای روشن برای مراقبت های بهداشتی کشور را می دهد.